Oferta de muncă: salarii de la 2.000 de lei în mână pentru job part-time şi de 3.000 de lei net, full-time

RomaniaTV.net vă spune cum sunt plătite în această perioadă locurile de muncă part-time şi full-time, disponibile pe cel mai mare site de recrutare, din oferta de muncă pentru care angajatorii au făcut publice salariile oferite la angajare. 

RomaniaTV.net
27 mart. 2018, 06:40
Oferta de muncă: salarii de la 2.000 de lei în mână pentru job part-time şi de 3.000 de lei net, full-time

O firmă de schimb valutar angajează o persoană cu atribuţii de control, de preferinţă pensionată din rândul ofiţerilor care au lucrat în Ministerul Afacerilor Interne sau Ministerul Apărării.
Candidatul selectat pe acest post va controla punctele de lucru ale societăţii. Postul e cu jumătate de normă şi este plătit cu salarii nete de 2.000 de lei – 2.500 lei pe lună. Angajatorii oferă telefon de serviciu şi decontează benzina sau, după caz, abonamentul pentru transport, celui angajat în acest post. 

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Un mare procesator de carne angajează gestionar pe salarii de 3.000 de lei „în mână” lunar.
Candidatul potrivit pentru acest post e rezistent la stres, are abilităţi de comunicare, poate face şi interpreta analize şi rapoarte, are minimum un an experienţă în coordonarea depozitelor cu temperatură controlată, are cazier curat. De asemenea, are abilităţi de analiză, analiză distributivă, dă dovadă de uşurinţă, claritate, coerenţă în exprimare. Sunt avantajaţi la angajare cei care au studii superioare şi ştiu să lucreze în Excel.
Angajatorii oferă candidatului selectat pe acest post salarii nete de 3.000 de lei pe lună, corelat cu experienţa sa.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.