Oferta de muncă în Germania pentru muncitori şi mecanici, pe salarii nete de 1.500 euro – 2.200 euro

Iată oferta de muncă în Germania, în posturi de muncitori amenajări interioare şi de mecanici utilaje agricole, plătită cu salarii nete lunare cuprinse între 1.500 de euro şi 2.200 de euro.

RomaniaTV.net
06 mai 2016, 06:48
Oferta de muncă în Germania pentru muncitori şi mecanici, pe salarii nete de 1.500 euro – 2.200 euro

O firmă de plasare de forţă de muncă înregistrată la Inspectoratul Teritorial de Muncă recrutează 20 de români dispuşi să lucreze în Germania ca muncitori amenajări interioare.
Firma de plasare de forţă de muncă nu percepe comisioane şi nici taxă de mediere pentru serviciile prestate.

Candidaţii interesaţi de aceste locuri de muncă sunt ofertaţi cu salarii nete de 1.500 euro pe lună. Cazarea este asigurată şi plătită de către angajator, candidaţilor selectaţi pentru aceste locuri de muncă li se oferă contracte de muncă legale în Germania, concedii de 24 de zile pe an, orele suplimentare se plătesc cu un bonus de 25%, după cinci ani de muncă în Germania, li se oferă dreptul la pensie, locul de muncă oferit e stabil şi sigur, iar angajatorul e verificat de firma de plasare.
Nu în ultimul rând, candidaţii selectaţi pentru acest post primesc o alocaţie lunară de 184 de euro pentru copil sau student.
Informaţii complete despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.

Aceeaşi firmă de plasare recrutează 20 de români dispuşi să lucreze la mecanici utilaje agricole în Germania.
Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii nete lunare de 2.200 euro.
Cazarea este asigurată de angajator şi plătită de candidaţi. Restul beneficiilor sunt identice cu cele enumerate mai sus.
Detalii despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.