Oferta de muncă în Marea Britanie pentru români fără experienţă şi fără calificare, pe salarii de la 1.440 euro net

Iată oferta de muncă în Marea Britanie pentru români, pentru care nu e obligatorie nici experienţa, nici calificarea, ci doar cunoaşterea la nivel cel puţin conversaţional a limbii engleze. 

RomaniaTV.net
11 mai 2016, 06:20
Oferta de muncă în Marea Britanie pentru români fără experienţă şi fără calificare, pe salarii de la 1.440 euro net

Salarii nete lunare de la 1.440 euro în Marea Britanie. Experienţa nu e obligatorie

O firmă de plasare de forţă de muncă în străinătate recrutează 30 de români dispuşi să îngrijească bătrâni în Marea Britanie.
Firma de plasare nu perpece comisioane candidaţilor.
Locul de muncă presupune deplasarea cu maşina oferită de către angajator la domiciliul unor bătrâni pentru a le oferi îngrijire personală.
Experienţa în domeniu nu este obligatorie, însa poate reprezenta un avantaj la angajare.
Cunoaşterea limbii engleze la nivel conversaţional este obligatorie pentru acest post.
Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii nete lunare de la 1.440 euro pentru un program săptămânal de 40 de ore, cu salarii nete lunare care pornesc de la 1.672 euro pentru un program săptămânal de 48 de ore. Candidaţii care sunt dispuşi să muncească 55 de ore pe săptămână sunt plătiţi cu un salariu net lunar care începe de la 1.875 de eurp.
Angajatorul va ajuta candidaţii selectaţi pentru acest post în demersurile necesare pentru obţinerea National Insurance Number şi în deschiderea contului bancar.
Contracul se semnează înainte de plecarea în Marea Britanie.

Informaţii complete despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.

Salarii brute lunare care pornesc de la 1.300 euro în Marea Britanie, fără experienţă şi calificare

O firmă de plasare de forţă de muncă în străinătate, acreditată de către Ministerul Muncii, caută 50 de români dispuşi să lucreze în depozite în Marea Britanie.
Firma nu perpece comisioane candidaţilor.
Pentru locurile de muncă vacante intermediate de această firmă se califică şi candidaţii care nu au calificare, nici experienţă.
Candidaţii care vor să obţină unul dintre locurile de muncă vacante trebuie să aibă cunoştinţe de engleză.
Pentru un program de 37.5 ore pe săptămână, candidaţii selectaţi pentru aceste locuri de muncă vor fi plătiţi cu salarii brute lunare care pornesc de la circa 1.300 euro brut lunar şi care ajung la aproape 1.800 euro brut lunar.

Detalii complete despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.