Oferta de muncă în străinătate pentru românii cu studii medii: salarii de la 900 de euro la 3.500 de euro pe lună

RomaniaTV.net vă spune care este oferta de muncă disponibilă acum în străinătate pentru românii cu studii medii, precum şi salariile şi beneficiile oferite candidaţilor.

RomaniaTV.net
28 feb. 2018, 07:54
Oferta de muncă în străinătate pentru românii cu studii medii: salarii de la 900 de euro la 3.500 de euro pe lună

O firmă de plasare de personal recrutează români dispuşi să lucreze în Germania ca zugravi. Angajatorii oferă candidaţilor selectaţi salarii brute de aproape 2.100 de euro lunar şi compensaţie lunară de 759 de euro net. Candidatul potrivit pentru acest are cel puţin doi ani experienţă şi cunoştinţe elementare de germană, potrivit anunţului de recrutare care poate fi consultat aici. 

Se fac angajări şi pe vase de croazieră în această perioadă. Angajatorii caută de la ospătari, cameriste, recepţineri, până la maseuri. Te califici pentru un post vacant dacă ai mai lucrat măcar un un în postul pentru care aplici. Salariile oferite sunt cuprinse între 900 de euro şi 3.500 de euro lunar, se arată în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link. 

O agenţie de recrutare caută operatori/programatori CNC, cu minimum trei ani experienţă, dispuşi să lucreze în Danemarca pe salarii nete de la 2.000 de euro lunar. Candidaţii potriviţi pentru aceste posturi trebuie să cunoască la nivel conversaţional engleza. 

Angajatorul oferă contract de muncă, concediu de odihnă de 35 de zile pe an, drept la pensie, la alocaţie copil, ajutor în cazul mutării în Danemarca a familiilor salariaţilor.

Detalii despre aceste posturi găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.