Oferta de muncă la Alpha Bank: locuri de muncă în ţară pentru absolvenţi de facultate

Alpha Bank face angajări la Bucureşti, Braşov, Turda, Cluj, Miercurea Ciuc, Sibiu, în această perioadă. RomaniaTV.net vă spune ce profiluri de candidaţi caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă disponibile. 

RomaniaTV.net
24 oct. 2014, 06:48
Oferta de muncă la Alpha Bank: locuri de muncă în ţară pentru absolvenţi de facultate

Alpha Bank angajează un analist programator la Direcţia MIS & Raportări, la sediul central din Bucureşti.

Candidatul potrivit pentru acest post este absolvent al Facultăţii de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică, are cunoştinţe avansate de Oracle, SQL, PL/SQL şi, preferabil, certificări în baze de date, data warehouse, SQL, PL/SQL Oracle.
Până pe 20 noiembrie se primesc CV-uri pentru postul disponibil la Alpha Bank. Detalii, aici.

Alpha Bank angajează un administrator credite persoane juridice la Bucureşti. Eşti potrivit pentru acest post dacă ai studii superioare, preferabil în domeniul economic, cunoşti legislaţia bancară, ai expertiză în creditare persoane juridice, vorbeşti limba engleză, ai abilităţi relevante de calcul numeric, abilităţi organizatorice şi eşti atent la detalii. 

10 noiembrie este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru acest post. Amănunte, aici.

Alpha Bank angajează pe postul de sales and account officer la agenţiile din Braşov, Turda, Cluj, Miercurea Ciuc, Sibiu.

Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit o facultate cu profil economic, are cel puţin un an experienţă în bănci, vorbeşte limba engleză, este orientat către clienţi, are foarte bune abilităţi de comunicare, de vânzare şi de negociere.
6 noiembrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul disponibil la Alpha Bank, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat aici.