Oferta de muncă la Altex

Altex recrutează casieri şi asistenţi de vânzări din toată ţara. Iată oferta de muncă disponibilă la Altex şi termenele-limită de primire a CV-urilor pentru posturile vacante. 

RomaniaTV.net
07 dec. 2015, 06:43
Oferta de muncă la Altex

Oferta de muncă la Altex

Altex angajează casieri şi asistenţi vânzări la magazinul pe care compania îl va deschide în Miercurea Ciuc.
Candidatul potrivit pentru postul de asistent de vânzări are experienţă relevantă în promovarea şi vânzarea de produse electronice, electrocasnice, entertainment, IT şi comunicaţii; are cel puţin studii medii, cunoştinţe de operare PC, atenţie la detalii, toleranţă crescută la stres, empatie, stabilitate emoţională, integritate, orientare spre rezultate şi către clienţi.
Te califici pentru postul de casier dacă ai cel puţin studii medii, ştii să operezi un PC, poţi perfoma în condiţii stresante, eşti stabil emoţional, integru, orientat către clienţi.
3 ianuarie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru aceste posturi.
Detalii, aici.

Altex recrutează casieri şi asistenţi de vânzări din toată ţara.
Până pe 26 decembrie se primesc CV-uri pentru aceste locuri de muncă. Amănunte, aici şi aici.

Altex recrutează un coordonator zonal securitate în Bucureşti.
Candidatul ideal pentru acest post are experienţă în coordonarea activităţii de securitate fizică (experienţa în retail reprezintă un avantaj la angajare), are certificări inspector SSM, e absolvent de studii superioare, are abilităţi de organizare, supervizare şi comunicare; are spirit analitic, are atenţie la detalii, cunoştinţe de operare PC, e dispus la deplasări în Bucureşti şi zonele limitrofe; are permis de conducere categoria B.
Până pe 27 decembrie se primesc candidaturi pentru poziţia vacantă la Altex în Bucureşti. Informaţii suplimentare, aici.

Altex Romania angajează manipulanţi şi şoferi la Timişoara.
Candidatul ideal pentru postul de manipulant are minimum 10 clase, este rezistent la efort fizic, responsabil, punctual, atent la detalii.
Eşti eligibil pentru postul de şofer dacă ai permis auto categoria B, minimum doi-trei ani experienţă de condus, studii medii, cel puţin un an experienţă în distribuţie marfă, nu ai cazier şi nici nu ai avut permisul suspendat.
Până pe 14 decembrie se primesc CV-uri pentru aceste locuri de muncă. Detalii găsiţi aici.