Oferta de muncă la Dedeman pentru oameni care au cel puţin studii medii

Dedeman face angajări la Bistriţa, Arad, Bucureşti, Târgu-Jiu, în această perioadă. RomaniaTV.net vă spune care este oferta de muncă disponibilă acum la Dedeman, ce profiluri de candidaţi caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă disponibile. 

RomaniaTV.net
12 aug. 2014, 06:15
Oferta de muncă la Dedeman pentru oameni care au cel puţin studii medii

Oferta de muncă disponibilă acum la Dedeman

Dedeman angajează oameni pe postul de consultant de vânzări.
Candidaţii ideali pentru acest post au cel puţin studii medii, au excelente abilităţi de comunicare, de muncă în echipă şi de relaţionare, sunt orientaţi spre învăţare, au abilităţi de analiză şi sunt dispuşi la efort fizic şi manipulare de marfă. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii cu experienţă în domeniul materialelor de construcţii/instalaţiilor.
Dedeman angajează 10 consultanţi de vânzări la Bucureşti (în Colentina). Amănunte, aici.

Dedeman angajează 30 de oameni pe postul de consultant de vânzări la Târgu-Jiu, în această perioadă.
Detalii, aici.
Până pe 21 august se primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante la Dedeman în Bucureşti şi Târgu-Jiu, enumerate mai sus.

Dedeman angajează doi consultanţi de vânzări la raionul de instalaţii termice, în Bucureşti (Colentina).
Te califici pentru acest post dacă ai cel puţin studii medii, ai experienţă în vânzarea de instalaţii termice, de climatizare şi ventilaţie. Candidatul potrivit pentru acest post are excelente abilităţi de comunicare, de relaţionare şi de muncă în echipă. Trebuie să fii dispus la efort fizic şi manipulare de marfă şi să ştii să operezi un PC, ca să intri în vizorul angajatorilor pentru acest post.
11 septembrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte, aici.

Dedeman angajează un coordonator transport marfă la Bistriţa.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, are experienţă relevantă în transportul materialelor de construcţii, are cunoştinţe tehnice privind mijloacele auto, ştie să opereze în Office. De asemenea, trebuie să ai abilităţi de coordonare şi dezvoltare a echipei, să ai abilităţi de organizare, planificare şi prioritizare a activităţilor, să ai abilităţi de comunicare, de muncă în echipă, să fii responsabil, onest şi să ai iniţiativă, ca să fii eligibil pentru acest post.
29 august este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul vacant la Dedeman. Amănunte, aici.

Dedeman angajează un coordonator recepţie marfă la Arad.
Candidatul căutat de angajatori pentru acest post are cel puţin studii medii, are experienţă relevantă în domeniu, are abilităţi de coordonare şi dezvoltare a echipei, are abilităţi de comunicare, de muncă în echipă, este dispus la efort fizic şi ştie să opereze un PC.
Până pe 7 septembrie se primesc candidaturi pentru postul vacant la Dedeman. Mai multe detalii, aici.