Oferta de muncă la Prospecţiuni: unde şi pe ce posturi te poţi angaja acum la compania lui Ovidiu Tender

Prospecţiuni, compania omului de afaceri Ovidiu Tender, face angajări la Bucureşti, Giurgiu, Târgovişte, Ploieşti, Ilfov. RomaniaTV.net vă spune, punctual, care este oferta de muncă disponibilă acum la Prospecţiuni, ce exigenţe impun angajatorii candidaţilor şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante.

RomaniaTV.net
08 aug. 2014, 07:17
Oferta de muncă la Prospecţiuni: unde şi pe ce posturi te poţi angaja acum la compania lui Ovidiu Tender

Oferta de muncă disponibilă acum la Prospecţiuni

Prospecţiuni angajează un supervizor reparaţii auto şi utilaje în Bucureşti.
Eşti potrivit pentru acest post dacă eşti absolvent al Facultăţii de Transporturi, Secţia Autovehicole rutiere sau dacă ai o diplomă de maistru mecanic.
Candidatul ideal pentru acest post are cel puţin trei ani experienţă în reparaţii auto şi are permis de conducere categoria B şi categoria C.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au certificat de atestare pentru staţie ITP II şi III.
Până pe 14 august se primesc CV-uri pentru postul vacant la Prospecţiuni, potrivit anunţului de recrutare care poate fi consultat aici.

Prospecţiuni angajează cinci oameni pe postul de responsabil despăgubiri în Bucureşti, Giurgiu, Târgovişte, Ploieşti, Ilfov.
Candidatul potrivit pentru acest post este absolvent de studii superioare, are permis de conducere categoria B, este dispus să muncească pe teren, în ţară, 20 de zile consecutiv, câte zece ore pe zi, urmate de 10 zile libere.
Candidatul ideal are abilităţi de negociere şi de comunicare şi experienţă într-un post care a implicat interacţiune cu clienţi. Detalii găsiţi aici.