Oferta de muncă pentru bone: salarii de la 2.500 de lei până la 9.000 de lei pe lună

O familie din Capitală e dispusă să ofere 2.000 de euro pe lună unei bone care are cunoştinţe solide de germană. Iată cum sunt plătite în această perioadă bonele în România, dar şi ce aşteptări au angajatorii de la ele. 

RomaniaTV.net
03 nov. 2017, 06:55
Oferta de muncă pentru bone: salarii de la 2.500 de lei până la 9.000 de lei pe lună

Bona se numără printre ocupaţiile care urmează să fie introduse în Clasificarea ocupaţiilor din România (COR) şi deci recunoscute oficial în ţara noastră, potrivit unui proiect de Ordin al Ministerului Muncii, despre care Economica a scris aici

Cum e plătită oferta de muncă pentru bone acum în România

O familie din Bucureşti caută bonă pentru un copil în vârstă de trei ani. Candidata potrivită pentru acest post trebuie să răspundă următoarelor exigenţe: cunoaşte la nivel avansat, preferabil nativ, germana, a mai lucrat cu copii, e răbdătoare, creativă, punctuală, caldă, veselă, nefumătoare, e un bun comunicator, e sociabilă şi nu în ultimul rând – dispusă la deplasări în străinătate.
Angajatorii oferă candidatei selectate pe acest post salarii de 2.000 de euro lunar.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Casa de producţie a cântăreţului Pepe recrutează bonă internă şi ajutor menaj pe salarii de 2.500 de lei lunar. 
„Căutăm o doamnă simpatică în primul rând, şi cu un simţ al responsabilităţii dezvoltat pentru supravegherea celor două fetiţe de 2 ani şi jumătate, respectiv 5 ani. Cât timp cele mici sunt la grădiniţă (de luni până vineri – de la 9.00 la 18.00) trebuie să ajute la treburile casei, în primul rând pe partea de menaj, întreţinere, dar şi alte activităţi comune (călcat, spălat)”, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat aici.

O agenţie de plasare de personal caută guvernantă pentru o familie din Bucureşti. Angajatorii oferă salarii nete de 3.000 – 3.500 lei pe lună pentru program de muncă de luni până vineri. Candidata potrivită pentru acest post e responsabilă, energică, are permis de conducere categoria B şi îşi doreşte să colaboreze pe termen lung cu familia angajatoare. Detalii găsiţi la linkul care poate fi accesat aici.

O firmă de recrutare caută bonă pe care o ofertează cu salarii cuprinse între 3.400 de lei şi 3.800 de lei pe lună, pentru program întreg, începând din ianuarie 2018. Până la sfârşitul anului 2017, bona recrutată va lucra patru – şase ore pe zi, pe salarii de la 1.800 de lei până la 2.200 de lei lunar. 
Bona se va ocupa de îngrijirea şi supravegherea copilului în vârstă de şapte luni, plimbări în parc cu copilul, antrenarea copilului în activităţi educative şi recreative. Angajatorii caută o persoană serioasă, interesată de un angajament pe termen lung, cu studii medii sau superioare relevante pentru profesia de bonă, şi care e responsabilă, şi comunicativă. Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.