Oferta de muncă pentru instalatori, dulgheri, betonişti, plătită cu salarii de la 2.800 de lei la 4.000 de lei „în mână”

Dulgherii şi betoniştii sunt recrutaţi în această perioadă pe salarii cuprinse între 3.000 de lei şi 4.000 de lei net lunar, în timp ce instalatorii calificaţi în domeniul construcţiilor civile şi industriale sunt angajaţi pe salarii nete de la 2.800 de lei până la 3.200 lei pe lună, potrivit anunţurilor de recrutare disponibile în această perioadă, consultate de RomaniaTV.net. Angajatorii le oferă candidaţilor selectaţi şi cazare. Iată oferta de muncă. 

RomaniaTV.net
25 iul. 2018, 08:57
Oferta de muncă pentru instalatori, dulgheri, betonişti, plătită cu salarii de la 2.800 de lei la 4.000 de lei „în mână”

O firmă angajează 10 instalatori calificaţi în domeniul construcţiilor civile şi industriale. Candidaţii potriviţi pentru posturile vacante au minimum un an experienţă în instalaţii sanitare, de încălzire şi ventilaţie, sunt disciplinaţi şi serioşi.

Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii cuprinse între 2800 de lei şi 3200 lei net lunar, cazare şi diurnă. Se oferă contract de muncă pe perioada nedeterminată şi se lucrează 10 ore pe zi.
Detalii despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă de construcţii angajează la Timişoara dulgheri şi betonişti pe salarii cuprinse între 3.000 de lei şi 4.000 de lei „în mână”.

„Munca are loc în șantiere, la standarde ridicate, compania oferă și o masă zilnică la locul de muncă, plus cazare”, spun angajatorii în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.