Oferta de muncă pentru meşteri, plătită cu venituri de la 2.500 de lei net pînă la 5.000 de lei pe lună

RomaniaTV.net vă spune care este oferta de muncă disponibilă pentru meseriaşi în această perioadă şi cum e plătită. Iată posturile vacante şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 

RomaniaTV.net
26 apr. 2018, 07:11
Oferta de muncă pentru meşteri, plătită cu venituri de la 2.500 de lei net pînă la 5.000 de lei pe lună

Oferta de muncă pentru meşteri. Ce se caută şi cum sunt plătiţi meseriaşii

O firmă angajează vopsitor mdf pe salarii nete de 3.000 de lei lunar şi bonus corelat cu performanţa.
Candidatul selectat pe acest post va supraveghea şi corecta activităţile de pregătire şi izolare a componentelor de mdf, va pregăti şi vopsi componentele necesare producţiei de mobilier, va asigura reglajul şi buna funcţionare a camerelor de gruduire, vopsire şi uscare.

Firma mai angajează şi lucrător execuţie-montaj mobilier pe salarii nete de 2.500 de lei lunar şi bonus de performanţă. Candidatul selectat pe acest post execută premontajul şi montajul componentelor de mobilier pregătite de echipamentele automatizate.
Candidaţii mai sunt ofertaţi şi cu telefon de serviciu, masă caldă la prînz, decontarea transportului la muncă şi înapoi.

Informaţii suplimentare despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.

O firmă angajează instalator pentru instalaţii termice şi sanitare pe salarii de 2.800 de lei net lunar.
Candidatul potrivit pentru acest post e serios, orientat către rezultate, deschis, puternic, creativ, cu iniţiativă, optimist.

Informaţii detaliate despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă angajează operator autorizat RVT ISCIR pe salarii de 4.000 – 4.500 de lei lunar.
Candidatul potrivit pentru acest post e serios, profesionist, poate lucra în echipă, are bune cunoştinţe despre funcţionarea şi mentenanţa echipamentelor şi instalaţiilor specifice, precum şi despre legislaţia, standardele şi normativele în vigoare, specifice activităţii.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă angajează montator sistem de încălzire în pardoseală şi degivrări pe venituri de 3.000 de lei – 5.000 de lei lunar. Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe despre instalaţii electrice şi/sau lucru pe şantier, e punctual, muncitor, conducător auto, disponibil pentru deplasări, capabil de lucru în echipă şi dornic să înveţe.

Mai multe informaţii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.