Oferta de muncă plătită cu salarii de la 2.000 de lei, la 4.500 de lei pe lună

RomaniaTV.net vă prezintă oferta de muncă disponibilă în ţara noastră şi salariile oferite de angajatori, aşa cum sunt reflectate pe cel mai mare portal de recrutare din România. 

RomaniaTV.net
10 apr. 2018, 07:59
Oferta de muncă plătită cu salarii de la 2.000 de lei, la 4.500 de lei pe lună

Oferta de muncă disponibilă în ţară, în această perioadă

Un atelier de design floral angajează pe postul de asistent manager pe salarii cuprinse între 2.000 de lei şi 3.000 de lei pe lună.
Candidatul potrivit pentru acest post ştie să lucreze la PC, cunoaşte engleza, e dispus să lucreze alternativ în weekend. Postul constă în preluarea apelurilor telefonice şi a comenzilor, şi menţinerea relaţiilor cu clienţii şi colaboratorii atelierului.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă recrutează oameni pe posturile de ajutor bucătar, bucătar, sous chef. 

Angajatorii oferă salarii cuprinse între 2.500 de lei şi 4.500 de lei net lunar. Candidaţii potriviţi au minimum trei experienţă în posturi similare, diplomă de calificare, sunt rezistenţi la stres, energici, orientaţi către clienţi, au abilităţi de comunicare, sunt dispuşi la program de muncă prelungit.

Amănunte despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

O firmă angajează agenţi de turism pe salarii nete de 2.500 de lei lunar şi bonusuri cuprinse între 1.000 de lei şi 2.000 de lei. Angajatorii caută oameni cu bune cunoştinţe de geografie şi de engleză, cu abilităţi de organizare şi spirit de echipă.
Informaţii suplimentare despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O optică medicală angajează optometrişti. Candidaţii selectaţi vor consilia clienţii în procesul de achiziţie de produse optice şi vor fi responsabili de determinarea dioptriilor. Candidaţii sunt ofertaţi cu venituri cuprinse între 2.200 de lei şi 2.500 de lei pe lună.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.