Ofertă de nerefuzat. 400 de posturi disponibile la MApN. Care sunt condiţiile de angajare

Ministerul Apărării Naţionale scoate la concurs aproape 400 de locuri cu 20 de specializări. 

06 feb. 2018, 09:48
Ofertă de nerefuzat. 400 de posturi disponibile la MApN. Care sunt condiţiile de angajare

Se pot înscrie soldaţii gradaţi profesionişti (SGP) şi civilii care au absolvit liceul, au diploma de bacalaureat şi au vârsta de până în 35 de ani, împliniţi în anul 2018. De asemenea, este necesară o experienţă de doi ani în serviciu ca SGP, calculată de la data finalizării programului de instruire şi până la data începerii cursului, având în aprecierea de serviciu din ultimii 2 ani calificativul cel puţin „Bun”.

Totodată, se pot înscrie şi elevii claselor a XII-a şi absolvenţii de liceu cu diplomă de Bacalaureat, având vârsta de cel mult 35 de ani împliniţi în anul 2018. 

Candidaţii care optează pentru armele „auto”, „geniu” şi „tancuri” trebuie să posede permis de conducere auto categoriile B şi C. 

Şcolarizarea urmează să fie făcută la Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” din Piteşti (1 an): 191 de locuri pentru candidaţi SGP; 136 de locuri pentru candidaţi civili şi la Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia” din localitatea Boboc, judeţul Buzău (1 an): 35 de locuri pentru candidaţi SGP; 30 de locuri pentru candidaţi civili. Data limită de înscriere este 2 mai.