Ofertă fabuloasă pentru Marius Şumudică în Turcia

Kayserispor confirmă informația potrivit căreia Marius Șumudică a primit o ofertă uriașă. Antrenorului de 46 de ani i-a fost propus un contract de 1,8 milioane de euro pe sezon din partea ocupantei locului al șaptelea din Qatar, Al Gharafa, antrenată acum de francezul Jean Fernandez.

02 ian. 2018, 14:40
Ofertă fabuloasă pentru Marius Şumudică în Turcia

„Am văzut propunerea, Șumudică a venit și mi-a arătat-o, 1,8 milioane de euro și contract pe doi ani”, a spus pentru Trtspor președintele clubului, Erol Bedir, care este dispus la negocieri inclusiv pentru cei mai buni jucători din echipă. La Kayserispor, Șumudică primește 480.000 de euro pe an, mai are contract un sezon și jumătate și o clauză de reziliere de 500.000 de euro.

Ajuns la Kayserispor în vară, Șumudică a impresionat rapid. După 17 runde, echipa la care joacă Săpunaru şi Silviu Lung este pe locul al cincilea, cu 30 de puncte, la egalitate cu Beşiktaş, şi la șase puncte în spatele liderului Istanbul BB. Dacă ar ajunge în Qatar, Șumudică ar deveni al doilea român în topul salariulor, după Mircea Lucescu, care primește 3,5 milioane de euro pe an ca selecționer al Turciei.

Şumudică a mai antrenat în carieră Rocar Bucureşti, Inter Gaz Bucureşti, Progresul Bucureşti, Astra Ploieşti, Farul Constanţa, Gloria Bistriţa, Rapid Bucureşti, Kavala, FC Braşov, FC Vaslui, Universitatea Cluj, Al-Shaab, Concordia Chiajna şi Astra Giurgiu. Ca antrenor, Șumi a câștigat un titlu şi o Supercupă cu Astra Giurgiu.