Ofertă surpriză pentru un titular al Stelei. Meciul cu Aktobe i-a convins să îl cumpere

Meciul Stelei din Kazahstan, împotriva lui Aktobe (scor 2-2), din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, a fost urmat de o ofertă neaşteptată de transfer, pentru unul din jucătorii roş-albaştrilor. Marcatorul primului gol, Claudiu Keşeru, ar putea ajunge la gruparea rusă Amkar Perm.

01 aug. 2014, 11:42
Ofertă surpriză pentru un titular al Stelei. Meciul cu Aktobe i-a convins să îl cumpere

Claudiu Keşeru a marcat patru goluri în cele cinci meciuri oficiale jucate de Steaua în acest sezon, iar eficacitatea fotbalistului a atras atenţia câtorva cluburi din estul Europei.

Potrivit fanatik.ro, reprezentanţii grupării ruse Amkar Perm sunt gata să înainteze Stelei o ofertă, de aproximativ 1,5 milioane de euro, în schimbul lui Keşeru. Şansele ca acesta să fie lăsat să plece încă din această perioadă de mercato sunt destul de mari, mai ales că Steaua l-a transferat recent poe Valentin Lemnaru. În plus, e posibil ca el să fie lăsat să plece din cauza salariului mare pe care îl încasează, 22.000 euro lunar, fără bonusuri.

Claudiu Keşeru s-a transferat la Steaua în iarna acestui an, liber de contract şi a marcat 9 goluri în cele 18 meciuri jucate pentru roş-albaştrii.

Citeşte şi Duckadam i-a enervat pe cei din Kazastan: Ne-a confundat, nu ştie unde a jucat Steaua