Oferte de nerefuzat în ţări exotice pentru vacanţă. Vezi cât costă să pleci în Bali sau Thailanda

Românii s-au săturat de litoralul bulgăresc şi caută ţări exotice pentru vacanţele din acest an. Asta spun agenţii prezenţi la târgul de turism de la Cluj. Oferte sunt însă pentru toate gusturile şi buzunarele.

22 mart. 2015, 17:07
Oferte de nerefuzat în ţări exotice pentru vacanţă. Vezi cât costă să pleci în Bali sau Thailanda

Românii preferă vacanţe în Republica Dominicană, Mexic, Caraibe, Sri Lanka, Thailanda, Mauriţius, Maldive, Bali sau Singapore. O vacanţă în Republica Dominicană pleacă de la 800 de euro, iar 10 zile în Bali costă 1.400 de euro. Sunt oferte şi pentru vacanţe mai aproape de casă, în Ungaria, sau pentru cele tradiţionale, în ţară.

„Optăm pentru coasta Amalfi, Italia, în iulie şi în septembrie când începe sezonul în Thailanda. Pentru Thailanda plătim undeva la 2.500-2.600 de euro, cu transport, 2 persoane, 7 zile”, spune un tânăr.

Potrivit România TV, o destinaţie preferată în Ungaria este Hajduszoboszlo. Oferta începe de la 100 de euro până la 250 de euro, oferte pentru seniori 6 zile, 135 de euro cu demipensiune, bilete de intrare la ştrand.

Cine vrea să meargă la ţară, să guste mâncărurile tradiţionale, româneşti, preparate cu produse din gospodăriile localnicilor se oferă vacanţă în comuna Mărgău, satele Schin Frăsinet, Răchiţele, satul Mărgău, la poalele Vlădesei, la 70 de km de Cluj Napoca. Pentru vacanţa în judeţul Cluj preţurile pleacă de 30 de lei de persoană pe noapte cazarea, la care se adaugă 15 lei pentru mic dejun.

Operatorii din turism spun că au numeroase cereri pentru Vietnam, Cambodgia sau Africa de Sud. Cei care şi-au cumpărat vacanţele de la târg au beneficiat de reduceri de până la 35 la sută, dar şi de alte oferte speciale.