Oferte de petrecere a Revelionului în ţară. Vezi preţurile pentru Valea Prahovei, Maramureş sau Sighişoara

Românii care nu vor să petreacă Revelionul printre străini, cu preparate care de care mai necunoscute, pot opta pentru cumpărarea unui pachet turistic în ţară, fie în staţiunile montane consacrate pentru petrecerea cumpenei dintre ani, fie la mare, fie într-o staţiune balneară.

07 oct. 2013, 06:33
Oferte de petrecere a Revelionului în ţară. Vezi preţurile pentru Valea Prahovei, Maramureş sau Sighişoara

Dintre ofertele primite de către ROMÂNIATV.NET de la agenţiile de turism care propun pachete turistice specifice pentru petrecrea Revelionului cel mai scump pachet este cel de la mare. Hotelul este unul recunoscut ca fiind hotelul lui Gagi.

„Revelionul la Mamaia, la hotel Iaki, cotat cu patru stele, costă de la 2249 de lei de persoană. Pachetul include patru nopţi de cazare cu demipensiune, cină festivă de Revelion, cină specială în data de 29.12, 30.12 şi 01.01, brunch pe 01.01.2014, precum şi acces SPA”, a spus pentru ROMÂNIATV.NET, Teodor Călimănescu, director Europa Travel.

Pe locul doi ca preţ se situează Revelionul la Bran. 

„Pachetul pentru Revelion la Bran, în hotel Wolf 1, de trei stele, costă de la 2164 de lei de persoană. Preţul include cinci nopţi de cazare în perioada 30.12.13 – 04.01.14, demipensiune, brunch 01.01, precum şi cină festivă de Revelion”, a spus pentru ROMÂNIATV.NET, Marius Berca, director Christian Tour.

Brunch-ul este o combinaţie între mic-dejun şi prânz, numai că această poate fi stropită şi cu alcool, în comparaţie cu prima masă din zi.

Revelion la Sinaia şi Predeal

Pe locul trei în privinţa preţului se regăseşte Revelionul la Predeal. „Revelion la Predeal, la hotel Belvedere de trei stele costă de la 2120 de lei de persoană. Turiştii vor benefici în preţul plătit de cinci nopţi de cazare în perioada 28.12.13-02.01.14, pensiune completă şi brunch, şi masă festivă de Revelion”, a amintit Marius Berca.

Cei care vor să petreacă ultima sărbătoare din anul 2013 şi prima din 2014 la Sinaia vor trebui să scoată din buzunar 1792 de lei de persoană. „Pachetul de Revelion la Sinaia este compus din patru nopţi de cazare în perioada 30.12.13 – 03.01.14, mic dejun, cină bufet pe data de 30.12, cina festivă în noaptea de 31.12, precum şi de carnaval în ziua de 01.01″, a mai spus Marius Berca.

Revelion la Păltiniş

Revelionul la Păltiniş costă de la 1868 de lei. Pachetul turistic este compus din patru nopţi de cazare cu mic dejun, intrare cu cina în 29.12, prânz şi cină în 30.12, prânz şi cină festivă în 31.12, prânz şi cină festivă în 01.01, ieşire în 02.01.2014 cu mic dejun.

„În perioada vacanţei cumpărate la Păltiniş, turiştii au acces gratuit la piscina interioară încălzită la 28-30 grade celsius, la tenis de masă, darts, remy, şah, table. De asemenea, parcare este gratuită şi supravegheată video, acces gratuit la internet prin cablu şi wireless, acces gratuit la sala de fitness dotată cu aparate profesionale”, a precizat Teodor Călimănescu.

Petrecere de sfârşit de an la vilă

Cei care vor să petreacă într-un cadru mai intim Revelionul o pot face apelând la serviciile unei vile. Un pachet turistic la vilă în Buşteni costă 1065 de lei de persoană. „Pachetul include cinci nopţi de cazare în vila Cristina, de trei stele, demipensiune, brunch pe 01.01 şi cină festivă de Revelion”, a spus reprezentantul Christian Tour.

Românii care sunt atraşi de tradiţiile maramureşene de sfârşit de an pot cumpăra un pachet turistic la Ocna Şugatag.

„Un pachet cu patru nopţi de cazare la hotel Eurosind, de trei stele, costă de la 725 de lei de persoană. Pachetul include demipensiune, foc de tabară pe data de 30.12, cină festivă în noaptea de anul nou şi cadouri sub brad în prima zi din 2014”, a amintit Marius Berca.

Revelion în staţiune

Revelionul în staţiunea Băile Felix costă 649 de lei de persoană.

„Pachetul de Revelion la Hotel Crişana, de două stele, cuprinde trei nopţi de cazare, bonuri valorice–40 lei/zi/ de persoană, masă de Revelion, cină Festivă (1 ianuarie), precum şi acces la piscinele hotelului”, a precizat Teodor Călimănescu.

Şi Sighişoara este o destinaţie căutată pentru Revelion. Aici, potrivit Europa Travel, un pachet cu patru nopţi de cazare cu mic dejun, în Casa Wagner, cotată trei stele, costă 259 de euro de persoană. Turiştii vor mai beneficia de cină de bun venit cu muzică live, cină festivă în seara de Revelion, cina festivă cu bal mascat în prima zi din 2014, tombolă şi foc de artificii în Piaţa Cetăţii.