Rusalii 2015, oferte last minute: Cazarea la Băile Felix este cam la acelaşi preţ cu Coasta de Azur

RUSALII 2015: Cine nu şi-a făcut planuri pentru minivacanţa de Rusalii, mai are o şansă. Agenţiile vin cu oferte last minute.

28 mai 2015, 07:47
Rusalii 2015, oferte last minute: Cazarea la Băile Felix este cam la acelaşi preţ cu Coasta de Azur

RUSALII 2015: Plăteşte unul şi merg doi, cu doar 118 euro, este una dintre ofertele last minute pregătite, pentru Grecia, de agenţiile de turism, informează România TV. De aceşti bani veţi beneficia de şapte zile de cazare într-o vilă din Paralia Katerini. Şi aveţi inclus şi ghid turistic.

Citeşte şi RUSALII 2015. Mersul trenurilor în minivacanţa de Sărbătoarea Rusaliilor

Dacă v-aţi gândit la un circuit, atunci puteţi alege tot Grecia. În şase zile, veţi ajunge în Halkidiki, la Muntele Athos şi în Thassos. Transportul se face cu autocarul şi aveţi mic dejun inclus. Pentru acest pachet veţi scoate din buzunar 199 de euro de persoană. Dacă alegeţi Bulgaria, pentru un pachet de 3 nopţi la Nisipurile de Aur, ultra all inclusive, veţi plăti 75 de euro de persoană. În preţ intră masa, accesul la piscina interioară, saună şi la sala de fitness. Iar pentru copii sub 13 ani nu plătiţi nimic.

Citeşte şi Ţeapă pe bani mulţi în Grecia. Ce au păţit turiştii care şi-au rezervat camere la un hotel de 5 stele VIDEO

Dacă vreţi să ajungeţi într-una dintre destinaţiile preferate de milionari, puteţi alege Coasta de Azur. Pentru un pachet de cinci nopţi într-o cameră dublă, cu mic dejun inclus şi bilete de avion veţi plăti 469 de euro de persoană. Însă şi în ţara noastră hotelierii au venit cu pachete speciale pentru vacanţa de Rusalii. Pentru trei nopţi de cazare, la Băile Felix, veţi plăti 63 de euro de persoană. Aveţi mic dejun inclus, masa specială în ziua de Rusalii, acces gratuit la piscină, şezlong, sală de fitness şi saună. Iar pentru două nopţi de cazare în Predeal, la un hotel de trei stele, cu mic dejun, cină festivă, acces la saună şi jacuzzi, veţi plăti 44 de euro.