Oferte pentru VACANŢA DE SĂRBĂTORI. Vezi cât costă să petreci REVELIONUL în Malta sau Budapesta

Românii se pregătesc de vacanţă. La târgul de turism, agenţiile au mii de oferte pentru minivacanţa de 1 decembrie, pentru sărbători, dar şi pachete la jumătate de preţ pentru concediul din vară. Mai mult, cei care vizitează târgul îşi pot pune o doriţă care va ajunge direct la Mânăstirea Ta Pinu din Malta, despre care se spune că este biserica miracolelor.

13 nov. 2015, 07:25
Oferte pentru VACANŢA DE SĂRBĂTORI. Vezi cât costă să petreci REVELIONUL în Malta sau Budapesta

O excursie la celebra mănăstire Ta Pinu, unde se îndeplinesc dorințele, costa 399 de euro, incluzând transportul și 5 nopți de cazare.

„Invitam pe toata lumea sa vina sa isi puna o dorinta in acest pom, iar noi ducem dorintele mai departe in Malta la biserica Ta Pinu. Ii asteptam de revelion in Malta pe turisti sa se roage chiar ei la aceasta biserica in Gozo”, a spus Eliza Cosjocaru, dir. adj. agenţie de voiaj.

Cei care vor să petreacă în străinătate Crăciunul pot alege destinaţii ca Budapesta sau Viena.

„Pentru cine isi doreste sa imbine utilul cu placutul poate sa mearga pe shopping la Budapesta, patru zile/ trei nopţi de cazare, hotel de trei stele, mic dejun inclus, transport cu autocarul, asistenţă turistă în limba română, 95 euro”, a  spus Marius Berca, manager operaţional.

Citeşte şi: Topul celor mai dorite jucării de Crăciun. Ce au copiii pe listă VIDEO

Cât despre vacanța de vară, există pachete la jumătate de preţ. Cei care s-au săturat de Grecia şi Turcia pot încerca noi destinaţii. Tarifele pentru un sejur in Algarve pleaca de la 553 euro de persoana, toate taxele incluse. Pentru Croatia sunt oferte care pleaca de la 577 euro.

Târgul de turism de la Romexpo este deschis pana duminică.