Oficialitate din Departamentul de Stat al SUA, arestată după ce a încercat să facă sex cu un minor

Daniel Rosen, funcţionar în Departamentul de Stat al SUA, a fost arestat după ce poliţia din statul Virginia a descoperit că a solicitat servicii sexuale unei persoane minore.

26 feb. 2015, 09:49
Oficialitate din Departamentul de Stat al SUA, arestată după ce a încercat să facă sex cu un minor

Reprezentantul Departamentului de Stat al SUA a fost prins în capcană de către o poliţistă cu care a comunicat pe Internet. Femeia detectiv a pretins că este o minoră, iar Rosen i-a cerut să întreţină relaţii sexuale cu el, potrivit CNN.

Canalul de ştiri american mai informează că femeia-detectiv lucra în cadrul Unităţii de combatere a exploatării minorilor.

După ce l-a demascat, Rosen a fost arestat, marţi, la locuinaţa sa din Washington. Bărbatul, care se află acum în închisoare, în Washington, va fi transferat în Fairfax County.

Departamentul de Stat, care a fost notificat de arestarea lui Rosen, a informat prin intermediul purtătorului de cuvânt, Jen Psaki, că statutul special al lui Rosen în cadrul ministerului, care „îi permite accesul la informaţii secrete, va fi suspendat”.

Purtătoarea de cuvânt a Departamentului de Stat, Jen Psaki, a declarat că ştie despre acest caz, dar nu a precizat identitatea persoanei arestate. „Statutul său special care îi permite accesul la informaţii secrete va fi suspendat”, a precizat Psaki.