Ofiţer ISU rănit după ce un dispozitiv artizanal a explodat lângă maşina sa. Poliţia şi SRI fac o anchetă în acest caz

Un ofițer ISU a fost rănit într-o explozie, joi dimineață, la Cluj-Napoca. Bărbatul a fost rănit după ce un dispozitiv artizanal a explodat. Deflagrația s-a produs în momentul în care pompierul a atins o cutie.

RomaniaTV.net
21 iun. 2018, 06:57
Ofiţer ISU rănit după ce un dispozitiv artizanal a explodat lângă maşina sa. Poliţia şi SRI fac o anchetă în acest caz

Un ofițer ISU a fost rănit ușor de explozia unui dispozitiv artizanal care era într-o cutie de mici dimensiuni de lângă mașina sa, a declarat Raed Arafat, șeful Departamentului pentru situații de urgență. Acesta ieșise din tură, iar mașina sa era parcată în apropiere, potrivit lui Arafat. Ofițerul ISU a găsit o cutie lângă mașină și, când a ridicat-o, aceasta a explodat.

Ion Moldovan, șeful ISU Cluj: Subofițerul este într-o stare stabilă, este speriat foarte tare. Facem cercetări și vom vedea concluziile cercetărilor. Era singur, ieșea din tura de serviciu, să meargă acasă. Din ce știu eu era o cutie ca de bijuterii. Nu s-au înregistrat pagube nici la mașină nici la gardul unității.

El a fost rănit, dar este în afara oricărui pericol și primește îngrijiri, potrivit lui Raed Arafat.  Poliția și Serviciul Român de Informații fac o anchetă în acest caz, a adăugat secretarul de stat.