Olguţa Vasilescu, despre suspendarea lui Klaus Iohannis: De ce să nu-l lăsăm să se chinuie?

Mininistrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a vorbit sâmbătă seara, la România TV, despre acţiunile lui Klaus Iohannis din ultima vreme, dar s-a referit şi la declaraţiile făcute de acesta la şedinţa Consiliului Naţional al PNL.

04 aug. 2018, 19:00
Olguţa Vasilescu, despre suspendarea lui Klaus Iohannis: De ce să nu-l lăsăm să se chinuie?

S-a făcut de râs, după declarațiile absolut penibile că atacă la CCR concediul premierului. Mai are să atace inclusiv instituția CCR, în rest a atacat toate legile. Astăzi (n.r. sâmbătă) ați văzut ce a înțeles domnia sa din tot ce s-a întâmplat„, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, la România TV.

Întrebată dacă este vreun motiv de suspendare a lui Klaus Iohannis, ministrul muncii a răspuns: „De ce să nu îl lăsăm să se chinuie? Mai are un an. Noi vrem să îl vedem zilnic. Vrem să îl vedem zilnic cu fața asta„.

Ca răspuns la acuzaţia lui Iohannis că PSD-ul a minţit românii spunând că vor creşte pensiile şi salariile, Olguţa Vasilescu a spus: „Domnul Klaus Iohannis trăieşte într-un stat paralel. A crescut pensia minimă cu 60%. Pe legea salarizarii, la 93% din bugetari li s-au majorat salariile. A crescut salariul minim de la 1.450 la 1.900. Cum să nu cunoscă aceste lucruri? Ştiu că el nu prea trăieşte în Romania. L-a deranjat ca i s-a taiat bugetul, bugetul la servicii. A susţinut un mesaj politic, cel de pe maşina nefericitului. I-a asigurat pe PNL-işti că ei trebuie să vină la guvernare. A legitimat un limbaj obscen si ne-a arătat că nu ştie realitatea. Orice pensionar are dovada acasă„.