Olguţa Vasilescu: Un deputat liberal i-ar fi cerut lui Florin Iordache să vorbească la telefon cu Klaus Iohannis. Reacţia liberalului

Olguţa Vasilescu a declarat, miercuri, că a asistat la ”o încercare de forţă de a da jos preşedintele Camerei Deputaţilor”. Aceasta afirmă că deputatul PNL Nicolae Neagu i-ar fi cerut lui Florin Iordache să elibereze scaunul de la prezidiu şi să vorbească la telefon cu preşedintele Klaus Iohannis.

RomaniaTV.net
05 dec. 2018, 11:42
Olguţa Vasilescu: Un deputat liberal i-ar fi cerut lui Florin Iordache să vorbească la telefon cu Klaus Iohannis. Reacţia liberalului

”Astăzi a fost o încercare de forţă de a da jos preşedintele Camerei Deputaţilor. Ştim că urmează un an electoral, că tot acest stat paralel nu face altceva decât să ne aducă în postura de a nu avea un candiat viabil în campania electorală, dar ce mi se pare mai îngrijorător decât orice sunt cele două subecte: unul că s-a cerut revocarea a doi vicepreşedinţi ai Camerei Deputaţilor din partea PSD. Ne întrebăm de ce pentru al treilea nu s-a cerut revocarea, este vorba de doamna Carmen Mihălcescu.  Am văzut azi că, la ora 9:30, din plen a fost chemată la DNA, deci este o coordonare între toate acete forţe”, a spus Olguţa Vasilescu.

Aceasta susţine că deputatul liberal Nicolae Neagu i-ar fi cerut lui Florin Iordache să se ridice de pe scaunul de la prezidiu şi ar fi încercat să i-l dea la telefon pe preşedintele Klaus Iohannis.

Citeşte şi:  Opoziţia forţează schimbarea lui Dragnea şi Iordache: „Nu mai aveţi majoritate”. Iordache: Sunaţi la 112! Opoziţia îşi declară victoria

”Cred că nu cunoaşteţi un amănunt foarte important, şi anume că domnului preşedinte de şedinţă Iordache i s-a solicitat de către un deputat PNL să se ridice de pe scaun pentru că şi-a făcut treaba şi să-i dea la telefon pe preşedintele Klaus Iohannis. Asta s-a întâmplat în această şedinţă. Domnul Iordache a refuzat să vobească la telefon”, a mai spus Vasilescu, precizând că este vorba despre Nicolae Neagu.

Olguţa Vasilescu susţine că „sunt şi alte forţe în afara Parlamentului care au acţionat la ceea ce s-a întâmplat în Cameră”.

Reacţia liberalului

”Cred că nu am mai vorbit cu domnul președinte de 3 săptămâni, de la un eveniment la Sibiu. Atunci l-am salut și asta tot.

Nu am telefonul domniei sale, nu am vorbit cu dumnealui, nu am fost sunat de nimeni de la Administrația Prezidențială. (…) Este adevărat că la un moment dat m-am îndreptat spre domnul Iordache și i-am spus că ceea ce a trebuit să facă din punctul său de vedere a făcut, dar că acum și-a încheiat misiunea și trebuie să demisioneze și el, și domnul Dragnea. I-am cerut să nu stea agățat de scaun. I-am zis că dacă îi este greu îl invit la o cafea.”, a spus Nicolae Neagu.