Oltence fierbinţi la fotbal. O portăriţă a sărit să-l bată pe arbitru VIDEO

Momente incredibile s-au consemnat la meciul de fotbal feminin dintre CFR Timișoara – Real Craiova (3-2). Portărița oltencelor şi-a ieşit din minţi după ce a considerat că a fost eliminată pe nedrept în urma unui meleu în care fetele și-au împărțit lovituri.

22 sept. 2014, 09:49
Oltence fierbinţi la fotbal. O portăriţă a sărit să-l bată pe arbitru VIDEO

Spirite foarte încinse pe teren, la partida de fotbal feminin dintre CFR Timișoara şi Real Craiova (scor 3-2). Era minutul 80 când o jucătoare de la Craiova a scos cu mâna o minge din fața porții şi nervii au explodat instantaneu în urma fluierului arbitrului, care a anunțat eliminare și penalty.

Citeşte şi Farsă SINISTRĂ. Un portar a fost păcălit să bea urină, de fanii echipei adverse

Jucătoarele celor două echipe s-au luat la bătaie și s-au mai dictat două eliminări, una de fiecare parte. Potrivit sport9.ro, a doua componentă a Craiovei care a văzut cartonaşul roșu nu s-a supus însă deciziei.

Portarul Ana-Maria Niculescu s-a îndreptat către arbitru, l-a îmbrâncit și a fost apoi ținută cu greu de colege pentru a nu-l ataca din nou pe Ionuț Nicoraș din Arad. A trebuit să se dea până la urmă bătută și și-a cedat tricoul unei alte colege, care nu a avut însă noroc la execuția decisivă de la 11 metri.