Omenirea va pieri în septembrie, 2017. Joe Biden şi Vladimir Putin ştiu despre ce e vorba GALERIE FOTO

O invazie extraterestră cum nu s-a mai pomenit sau declanşarea celui de-al Treilea Război Mondial ar fi cauzele care vor provoca o extincţie în masă, cel mai probabil în septembrie 2017.

04 nov. 2016, 09:31

NASA a identificat de curând o „uriaşă” flotă a extratereştrilor care a pătruns deja în Sistemul Solar. Aceasta ar putea invada Pământul şi ar duce la o extincţie în masă, în septembrie 2017, precizează aceeaşi sursă. O altă variantă care va distruge Pământul ar fi declanşarea celui de-al Treilea Război Mondial, dezvăluie publicaţia Daily Star, tot în septembrie 2017, dezvăluie publicaţia Daily Star.

Citeşte şi Cercetătorii americani: Cea de-a şasea extincţie în masă a speciilor de animale este în curs

Mass-media au mai informat că există scurgeri de informaţii referitoare la un document al Kremlinului care ar fi fost dezvăluit în cadrul unei întrevederi secrete la cel mai înalt nivel între vice-preşedintele american Joe Biden şi preşedintele rus Vladimir Putin. În cadrul acestei întrevederi secrete cele două înalte oficialităţi s-ar fi înţeles să coopereze în scopul de a apăra Pământul de o eventuală invazie extraterestră „la nivel planetar”, cu un sistem de rachete special create în acest scop. 

Citeşte şi Sondaj de opinie: Conflictul din Siria va declanşa Al Treilea Război Mondial

Deocamdată, nu există nicio confirmare oficială nici despre pretinsa întâlnire secretă americano-rusă şi nici NASA nu a informat despre vreo eventuală descoperire a unei flotile extraterestre ce s-ar pregăti să invadeze Terra ca să o distrugă.

Totuşi, în 2016 au apărut în mass-media destul de multe informaţii despre extratetreştrii şi farfuriile lor zburătoare. S-a vorbit de asemenea şi de un viitor război la scară planetară.

Citeşte şi E OFICIAL: Rusia, în Al Treilea Război Mondial: Bateriile antiaeriene ruse vor doborî avioane americane. Scenarii posibile

În privinţa acestor informaţii există trei categorii de persoane. Primul grup este cel al oamenilor care cred că extratereştrii sunt duşmanii pământenilor şi ameninţă omenirea, cel de-al doilea grup crede că extratereştrii sunt inofensivi, iar cel de-al treilea grup crede că respectivele informaţii oficiale şi neoficiale sunt „fabricate”. Există însă şi oameni de ştiinţă, astronauţi şi piloţi de avioane care au susţinut, de-a lungul vremii, că au văzut extratereştri. Chiar şi unii oameni obişnuiţi au povestit de-a lungul vremii că au văzut fiinţe de pe alte planete şi că au fost chiar răpiţi la bordul unor farfurii zburătoare.

Unii dintre cei care au dat atenţie acestor informaţii cred mai degrabă că varianta cea mai plauzibilă ar fi izbucnirea celui de-al Treilea Război Mondial, de vreme ce de la Moscova s-au scurs informaţii detaliate despre o bombă nucleară în stare să distrugă Franţa în totalitate, ceea ce a alimentat speculaţiile privind izbucnirea unui război nimicitor.