Omul cavernelor: Un american trăieşte de 3 ani într-o peşteră din Texas şi sperie turiştii VIDEO

Omul cavernelor trăieşte în Statele Unite. Apare dezbrăcat pe un munte şi îi bagă în sperieţi pe turişti. Nu e o glumă, ci se întâmplă de 3 ani în Texas.

RomaniaTV.net
16 oct. 2012, 17:07
Omul cavernelor: Un american trăieşte de 3 ani într-o peşteră din Texas şi sperie turiştii VIDEO

O echipă de televiziune a încercat să stea de vorbă cu bărbatul care trăieşte singur, în creierii munţilor. Primul semn că ceva nu este în regulă a fost când vizitatorii au descoperit un recipient care conţinea şerpi morţi.

Bărbatul spune că trăieşte din mila publică şi din reciclarea cutiilor de conserve. Localnicii au reclamat însă că, de fapt, ciudatul personaj îi terorizează. Ei l-ar surprins de mai multe ori într-un complex de locuinţe din apropiere.

Când omenii care fac excursii ajung în vârf, dau peste el uneori, bărbatul apărând în faţa lor dezbrăcat cel puţin până la brâu. Deseori, cei care urcă pe munte vin şi cu copiii lor, iar micuţii se sperie când îl văd pe bărbatul bărbos şi dezbrăcat.

Mai bine îşi fac griji pentru ei, să se pocăiască şi să ajute mai mult comunitatea”, spune bărbatul, care pretinde că nu face rău nimănui şi că majoritatea vecinilor săi l-ar ajuta de fapt să supravieţuiască.