Omul-lup a ajuns în România. Ce au spus românii când l-au văzut într-o piaţă, în Bucureşti VIDEO

Omul-lup a ajuns în România. Este vorba despre mexicanul Jesus Aseves. Bărbatul, care suferă de o mutaţie genetică, are o poveste de viaţă demnă de un scenariu de film. 

10 feb. 2016, 12:13
Omul-lup a ajuns în România. Ce au spus românii când l-au văzut într-o piaţă, în Bucureşti VIDEO

A intrat în Cartea recordurilor ca fiind cel mai păros om din lume, scrie wowbiz.ro. „La metrou, oamenii mă vedeau şi îmi strigau diverse lucruri”, a spus omul lup. 

Bărbatul suferă de hipertricoză, o mutaţie genetică care nu poate fi nici vindecată, nici controlată. Cu toate acestea, trăieşte o viaţă…demnă de film. La 13 ani, Chuy a fugit în lume, cu singurii oameni care l-au acceptat exact aşa cum era el: circarii.

Citeşte şi Îşi plângeau ruda moartă în cimitir, moment în care au auzit ţipete din mormântul alăturat. Ce au făcut VIDEO

Alături de ei şi tocmai datorită înfăţişării sale a devenit un star. Timp de 20 de ani a trăit în lumea circului, iar povestea lui a făcut înconjurul planetei. A fost căsătorit de trei ori şi are tot atâtea fete. Însă nici pentru fiicele lui viaţa nu este mai uşoară. Cea mica este mereu jignită la şcoală, iar cea mijlocie se bărbiereşte, ca să evite agresiunile.

Ajuns în România, Jesus a făcut o vizită şi printr-o piaţă din Capitală. La început, românii au fost şocaţi, însă s-au obişnuit repede cu aspectul bărbatului.

„L-am văzut…şi mi se pare un om normal, ca toţi oamenii”, a spus o doamnă. Jesus a mărturisit pentru că i-a plăcut foarte mult mâncarea tradiţională românească, în special mititeii cu muştar.