Operaţiune dramatică de salvare, la Buzău. O femeie a ţinut pe jar autorităţile după ce a ameninţat că se aruncă de la etaj

O femeie de 49 de ani din Buzău, cunoscută cu afecţiuni psihice, a ţinut pe jar autorităţile după ce a anunţat că vrea să se arunce de la etaj. A ieşit în afara balconului de la etajul al şaselea al unui bloc turn. După câteva ore, pompierii au reuşit să o salveze. Femeie a fost dusă la spital.

21 sept. 2017, 10:39
Operaţiune dramatică de salvare, la Buzău. O femeie a ţinut pe jar autorităţile după ce a ameninţat că se aruncă de la etaj

Femeia a ieşit pe balcon în jurul orei 18.30, cu intenţia de a se arunca în gol. Apoi, nu se ştie exact cum, a coborât un etaj pe faţada balconului şi s-a oprit pe pervazul balconului. În apartamentul respectiv nu era nimeni acasă, iar femeia tot ameninţa că se aruncă în gol.

Pompierii au înălţat o autoscară până la aproximativ doi metri de femeie. Un pompier s-a apropiat pentru a o convinge pe femeie să coboare, însă aceasta nu s-a lăsat înduplecată.

Femeia a fost salvată după ce un pompier a urcat pe scară, a prins-o, a spart un geam de la un etaj inferior şi a adus-o în siguranţă în bloc. Apoi a fost preluată de Ambulanţă au urcat-o în salvare pentru a fi dusă la spital.

Femeia a fost sedată şi transportată la spitalul de neuropsihiatrie de la Săpoca. Are 49 de ani şi este cunoscută cu probleme psihice.

Citeşte şi ACCIDENT în Buzău. Şase persoane au fost rănite