Operaţiunea Total Pierduţi. Secvenţe dramatice cu sclavii alcoolului FOTO

O campanie socială mai puţin convenţională se desfăşoară zilele acestea în Marea Britanie, autorităţile încercând să responsabilizeze populaţia în prinvinţa consumului de alcool şi să conştientizeze pericolele la care oamenii se expun şi problemele pe care le creează.

23 sept. 2013, 11:28

Scandaluri, bătăi, maşini vandalizate şi nu de puţine ori intervenţia poliţiei şi a ambulanţei. Aşa arată în mod obişnuit o noapte de weekend într-un oraş britanic, autorităţile fiind îngrijorate de consumul excesiv de alcool şi problemele cauzate de acesta.

În consecinţă, autorităţile au lansat o campanie, Total Pierduţi, al cărei scop este să sublinieze directa proporţionalitate dintre băutură şi comporatamentul ant-social şi efectele devastatoare ale consumului excesiv. Fotografiile de faţă au fost făcute în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Warrington, între orele 22.00 şi 4 dimineaţa şi în ciuda celor scenelor violente s-au operat doar două arestări.

Poliţia a început însă să facă publice astfel de imagini pentru a mai tempera din elanul tinerilor, care se întorc în centrele universitare şi foarte dornici de a consuma alcool.

Citeşte şi Ce e prea mult strică: Ce a păţit un bărbat care a făcut abuz de PASTILA VIRILITĂŢII