Poliţiştii CURAJOŞI, felicitaţi de ministrul Gabriel Oprea

Ministrul de Interne, Gabriel Oprea, i-a felicitat pe cei doi poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti care marţi, aflându-se în timpul liber, au intervenit pentru imobilizarea unei persoane care ameninţa cu un cuţit călătorii aflaţi într-un mijloc de transport în comun din Capitală.

23 iul. 2014, 11:35
Poliţiştii CURAJOŞI, felicitaţi de ministrul Gabriel Oprea

Potrivit unui comunicat al MAI, ministrul Oprea a apreciat iniţiativa şi curajul agenţilor de poliţie Andreea Alistar din cadrul Secţiei 8 Poliţie şi Viorel Cârciumaru de la Secţia 23 Poliţie, considerând conduita lor un model pentru toţi angajaţii Ministerului Afacerilor Interne. De asemenea, Gabriel Oprea s-a interesat de starea medicală a poliţistei.

‘Acest gen de atitudine, pe care am remarcat-o la unii oameni ai legii, reprezintă un model pentru toţi angajaţii ministerului, pentru că principalul rol al poliţiştilor, jandarmilor şi pompierilor este acela de a proteja cetăţenii. Vă mulţumesc şi vă felicit pentru curajul dumneavoastră şi pentru modul în care v-aţi făcut datoria, chiar dacă eraţi în timpul dumneavoastră liber la momentul incidentului’, le-a transmis vicepremierul Gabriel Oprea poliţiştilor.

Totodată, acesta a dispus măsuri de recompensare a celor doi poliţişti.

La întâlnirea cu vicepremierul Gabriel Oprea, agenţii de poliţie au fost însoţiţi de şeful Poliţiei Române, chestor general de poliţie Petre Tobă.

Agentul de poliţie Andreea Alistar a fost înjunghiată marţi, în timp ce călătorea cu autobuzul 104 din Capitală. Femeia care a înjunghiat-o are 44 de ani.