Oprescu, vizitat de IUBITĂ în AREST după EXTERNARE

Sorin Oprescu a fost vizitat în arest după ce s-a întors de la spital. Iubita primarului suspendat a ajuns la Arestul Central al Poliţiei încă de la ora 7 dimineaţa. Ea i-a adus lui Oprescu mâncare, apă şi haine.

30 sept. 2015, 05:54
Oprescu, vizitat de IUBITĂ în AREST după EXTERNARE

Sorin Oprescu a ieşit, marţi după-amiază, din spital şi dus înapoi în arest. Comisia medicală de la Spitalul Universitar, unde edilul a fost internat timp de trei zile, a stabilit că Oprescu are o stare de sănătate bună şi poate fi transferat în arest.

Citeşte şi: Ce i-a rugat Sorin Oprescu pe poliţişti când a ieşit din spital

Concluzia medicilor care l-au examinat pe edil este că acesta poate suporta condiţiile de arest şi poate fi transferat.

Sorin Oprescu a fost supus, luni, unei coronarografii, în urma acseteia nefiind găsite probleme foarte grave, care să impună menţinerea lui în spital.

Astfel, medicii care l-au îngrijit pe Oprescu au stabilit externarea acestuia, edilul urmând să fie scos de poliţişti din unitatea sanitară şi dus în arest.

CITEŞTE ŞI Sorin Oprescu, supus unei coronarografii. Rezultatul intervenţiei: NU are nevoie de operaţie la inimă UPDATE

Potrivit unor surse medicale din Spitalul Universitar, citate de România TVrezultatul coronarografiei la care a fost supus luni Sorin Oprescu arată că acesta nu prezintă risc de infarct şi nu are nevoie de operaţie la inimă. Starea de sănătate este bună, au constatat medicii.