Oprişan: Dacă eu aş fi fost Ponta, mi-aş fi riscat piciorul şi mă întorceam imediat. Eu ţin la piciorul lui

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan, a declarat luni că el s-ar fi întors mai repede în ţară după operaţie dacă ar fi fost în locul liderului PSD, premierul Victor Ponta. Totodată, acesta a menţionat că îl înţelege că nu vrea să îşi rişte sănătatea şi că el ţine "la piciorul" acestuia, puterea partidului constând în toţi liderii.

29 iun. 2015, 10:32
Oprişan: Dacă eu aş fi fost Ponta, mi-aş fi riscat piciorul şi mă întorceam imediat. Eu ţin la piciorul lui

„Am vorbit cu Victor Ponta. Sigur, Victor Ponta are perfectă dreptate în acest moment. Dacă eu aş fi fost prim-ministru, m-aş fi întors imediat. Mi-aş fi riscat piciorul.

Victor Ponta nu vrea să-şi riste sănătatea din acest punct de vedere şi are dreptate. Şi eu ţin la piciorul lui, ştiţi foarte bine că mi-e drag din acest punct de vedere. Puterea PSD stă în suma liderilor de valoare, de la nivel local şi central”, a spus Oprişan, luni, aflat la sediul PSD.

Citeşte şi: Victor Ponta: În maximum două săptămâni voi veni în ţară pe picioarele mele

El a adăugat că nu există „o tulburare” în PSD în lipsa lui Victor Ponta, dar e nevoie de revenirea acestuia în ţară ca lucrurile să meargă perfect.

Joi seara, Oprişan a declarat că premierul Victor Ponta trebuie să se întoarcă de urgenţă în ţară şi să spună clar ce are de gând să facă, deoarece „lucrurile nu merg bine pentru partid şi guvernare”.

Şi coordonatorul PSD, Liviu Dragnea, spunea, miercuri, că în partid există „o stare de dezorientare în organizaţii” şi că ar fi bine ca Victor Ponta „să încerce să facă un efort, chiar dureros” să se întoarcă.
Citeşte şi: Dragnea: Este o stare de dezorientare în PSD. Ponta să facă un efort, chiar dureros, să se întoarcă

Duminică, premierul Victor Ponta, aflat în Turcia unde se recuperează după operaţia la genunchi, a declarat că va reveni în ţară, „pe picioare, nu în scaun cu rotile sau cârje”, în maximum două săptămâni, interval în care medicii i-au transmis că nu poate pune piciorul jos.