ORA DE VARĂ te afectează în funcţie de zodie

Trecerea la ora de vara nu ne afecteaza pe toti la fel. In vreme ce unii trec peste acest "eveniment" fara sa simta vreo schimbare, altii se aleg cu dureri de cap, devin irascibili sau au o pofta de mancare nestavilita. Iata ce efecte are schimbarea orei pentru fiecare zodie in parte:

28 mart. 2015, 09:08
ORA DE VARĂ te afectează în funcţie de zodie

BERBEC

Nici nu vei observa ca s-a schimbat ceva. Esti omul actiunii, mereu in priza, astfel ca o ora de somn pierduta e din punctul tau de vedere o ora castigata. Ai mai mult timp pentru a-ti duce la indeplinire planurile marete. Cu alte cuvinte, organismul tau nici nu va sesiza ca s-a petrecut ceva.

TAUR

 Te adaptezi destul de greu, iar pentru tine fiecare schimbare a orei, fie ca e vorba despre trecerea la cea de vara sau la cea de iarna si chiar schimbarea fusului orar sunt menite sa te dea peste cap. Devii confuz si reactionezi ca atare. Acele 60 de minute de somn pe care le ratezi te fac sa fii lipsit de energie cateva zile bune.

GEMENI

  Esti o persoana rapida, versatila, ceea ce spune multe despre felul cum abordezi aceste modificari de program. Mai exact, te adaptezi cat ai clipi. Tratezi cu simtul umorului pana si aceasta banala conventie a schimbarii orei. Ai atat de multe lucruri pe care sa iti canalizezi eforturile si emotiile incat nu merita sa iti bati capul si cu astfel de evenimente.

RAC

  E prilejul perfect sa te inchizi in casa si sa te cufunzi in gandurile tale. Te simti sleit de puteri si cauti sa te refaci in fata televizorului. Ritmul tau, si asa usor mai lent, e dat peste cap si simti nevoia sa iti revii de parca nu ar fi vorba doar despre o ora si atat. Esti indispus, iar starea aceasta ar putea dura zile in sir.

Mai multe pe astrologie.acasa.ro