Oracolscop 21-27 august 2017. Stres, oboseala, agitaţie. O zodie trebuie să se bazeze pe intuiţie!

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Wisdom of Hidden Realms"- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

RomaniaTV.net
21 aug. 2017, 20:47
Oracolscop 21-27 august 2017. Stres, oboseala, agitaţie. O zodie trebuie să se bazeze pe intuiţie!

Iata mesajele pentru saptamana 21 – 27 august 2017

Berbec – The Spirit Whisperer

Saptamana debuteaza plina de inspiratie si idei noi, fapt ce iti aduce un sentiment intens de bucurie si o dorinta de a actiona pentru a le pune in practica. Esti sustinut/a de intuitie, ghidul tau fidel, ce te ajuta sa faci alegerile potrivite si sa pastrezi cursul lucrurilor in favoarea ta. Tot in aceste zile, unele din relatiile tale sunt supuse unor analize mai amanuntite provocandu-te sa le privesti cu alti ochi si sa tragi unele invataminte din circumstantele care se creeaza. Nu uita sa stabilesti noi limite, acolo unde este necesar.

Taur – The Resting Tree

Agitatia din ultima perioada au crescut alarmant de mult nivelul de stres si oboseala. Dorinta ta de a tot face o multime de lucruri, si mai ales de a raspunde tuturor solicitarilor, isi cere tributul acum facandu-te sa iti reanalizezi prioritatile si, eventual, sa alegi altfel. Acum ar fi de dorit sa te uiti mai degraba la cine esti cu adevarat in interiorul tau. Observa felul in care te manifesti si alege calea care este usoara, pentru tine. Esential este sa pui linistea ta pe primul plan.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.