Oracolscop Astrocafe 24-29 octombrie. Discuţii de la inimă la inimă, eliberari. Mesajele Osho Zen Tarot pentru toate zodiile

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Osho Zen Tarot". OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

23 oct. 2017, 20:33
Oracolscop Astrocafe 24-29 octombrie. Discuţii de la inimă la inimă, eliberari. Mesajele Osho Zen Tarot pentru toate zodiile

Berbec – Maturitatea

Bucura-te de acest moment, fara a te lasa prins in jocurile circumstantelor exterioare. Acum este momentul propice sa-ti faci cunoscute sentimentele tale reale si cunostintele dobandite, aratandu-le celorlalti cine esti. Acest lucru poate implica o discutie de la inima la inima cu o persoana draga sau sa le permiti celor din jur sa vada adevatata ta natura. Astfel relatiile tale vor capata profunzime, pentru ca vei stii ca esti iubit pentru ceea ce esti in realitate. Evita judecatile in privinta ta si a altora si exprima-ti adevarul cu iubire.

Taur – Creativitatea

Indiferent de forma pe care o imbraca creativitatea – fie ca este vorba de pictura, muzica, dans sau pregatirea unei mese – fii deschis deschis la ce doreste sa se exprime prin tine, importanta fiind calitatea pe care o imprimi muncii tale. Orice alegi sa faci, fa-o cu iubire si voiosie. Bucuria este parte integranta din viata ta, iti mentine relatiile vii, captivante si le ajuta sa creasca, ea avand cea mai inalta vibratie. Mentine o atitudine pozitiva si plina de incredere in ceea ce priveste manifestarea dorintelor tale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.