Oracolscop ASTROCAFE.RO 14-20 august 2017. Sentimente de vinovăţie, compromisuri, agitaţie!

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Osho Zen Tarot". OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

RomaniaTV.net
14 aug. 2017, 10:55
Oracolscop ASTROCAFE.RO 14-20 august 2017. Sentimente de vinovăţie, compromisuri, agitaţie!

Iata mesajele pentru saptamana 14 – 20 august 2017.

Berbec – Abundenta

Momentele in care te simti compet, deopotriva trupeste, intelectual, dar si in planul constiintei, fac ca abundenta sa fie prezenta in viata ta pe toate planurile. Parcurgi o perioada de inflorire, de armonizare a lumii tale interioare cu cea exterioara. Acest fapt iti aduce sentimentul de a fi complet si implinit, iar iubirea, compasiunea si generozitatea trebuie sa fie impulsul din spatele gandurilor, sentimentelor si actiunilor tale atunci cand intentionezi sa-ti creezi o viata prospera si abundenta. Deschide-te catre a primi mai mult.

Taur – Comparatia

Comparatia permanenta cu cei din jurul tau, te indeparteaza de la cine esti tu cu adevarat, iar rezultatul va fi aparitia unui sentiment de inferioritate sau superioritate. Intotdeauna va exista cineva mai frumos, mai talentat, mai puternic, mai inteligent sau mai fericit, cel putin aparent, decat tine. Atunci cand nu te compari cu altii, esti tu insuti si iti poti manifesta cu adevarat potentialul maxim.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.