Oracolscop Astrocafe.ro 17-23 iulie. Ce zodie se află la capăt de drum

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map"- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

17 iul. 2017, 20:46
Oracolscop Astrocafe.ro 17-23 iulie. Ce zodie se află la capăt de drum

Iata mesajele pentru saptamana 17-23 iulie 2017 

Berbec – One-Ring Circus

Esti pus in fata unor circumstante care te provoaca sa iti asumi independenta, sa ai incredere in resursele si in viziunea ta, chiar daca unele persoane din jur par sa nu te sustina. Toata intelepciunea pe care ai acumulat-o pana acum te face sa fii capabil in a-ti continua drumul cu usurinta. Increderea in sine este un aspect foarte important in acest moment, iar intelegerea faptului ca toate dificultatile intalnite in viata te-au ajutat sa supravietuiesti, iti confera putere. Renunta la a te mai compara cu ceilalti si paseste pe drumul tau.

Taur – Dry Desert

Saptamana aceasta este un moment benefic pentru a-ti conserva energia si, mai ales, sa iti sondezi interiorul pentru a afla adevarul tau profund. Schimba-ti frecventa gandurilor, renunta  la judecati, la vina, la ganduri si cuvinte nefavorabile tie, in toate aspectele vietii tale. Fii atent la cum vorbesti despre tine, la ce cuvinte folosesti, caci e timpul sa iti iei un angajament constient in ceea ce te priveste.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

http://sfatulparintilor.ro/horoscop-3/horoscop-saptamanal-3/oracolscop-astrocafe-ro-17-23-iulie-ce-zodie-se-afla-la-capat-de-drum/