Oracolscop ASTROCAFE.RO: Mesajele Enchanted Map pentru săptămâna 29 Mai – 4 Iunie 2017

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

RomaniaTV.net
29 mai 2017, 20:49
Oracolscop ASTROCAFE.RO: Mesajele Enchanted Map pentru săptămâna 29 Mai – 4 Iunie 2017

Iata mesajele pentru săptămâna 29 mai – 04 iunie 2017

Berbec – One-Ring-Circus Deschizi o noua etapa a vietii tale in care independenta revine pe ordinea de zi. A te baza pe ceilalti, chiar si pentru un sfat, nu este intotdeauna cea mai buna solutie pentru tine. Ai abilitatea si puterea de a face schimbarile dorite si a alege ce este benefic, in fiecare moment. De asemenea, in aceste zile e important sa te uiti si sa observi cum te manifesti in relatiile tale cu cei apropiati, caci e posibil ca uneori sa te identifici prea mult cu celalalt uitand de tine.

Taur – Balancing Act Chiar daca esti obisnuit sa mergi prin viata ca pe sarma, acum e o perioada benefica, in care poti aduce armonia in acele domenii in care exista unele aspecte inca neclare. Auto-evaluare ta, clara si sincera, te ajuta sa-ti definesti valorile si sa realizezi ce este cu adevarat important pentru tine. Adaptarea la conditiile si circumstantele actuale, asupra carora nu ai control, iti aduce usurinta in restabilirea echilibrului necesar.

CITESTE CONTINUAREA PE SFATULPARINTILOR. RO.