Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Enchanted Map pentru săptămâna 8-14 februarie

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map"- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

08 feb. 2016, 21:29
Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Enchanted Map pentru săptămâna 8-14 februarie

Iata mesajele pentru saptamana 8 – 14 februarie 2016.

Berbec – One-Ring Circus

E posibil sa te afli intr-un moment in care iti folosesti gresit puterea. Renunta la nevoia de a controla directia vantului si lasa-i si pe ceilalti sa-si joace rolurile. E inutil sa fii invincibil, sa ai toate raspunsurile sau sa fii salvator. Desi ai fost dezamagit in trecut, si unele experiente ti-au slabit increderea in tine, in ceilalti sau in Dumnezeu, e momentul sa-ti recapeti curajul de a fi tu insuti, de a-ti manifesta iubirea de sine. Greselile sunt parte din tine, din experienta ta de viata, instrumente importante ce te-au ghidat pe drumul tau.

Taur – Listening

Daca ai impresia ca nu te faci auzit, ca nimeni nu te asculta, ca nu esti aprobat, acum e momentul sa-ti transmiti mesajul in fata lumii. Deschide gura, e timpul ca vocea ta sa fie auzita in sferele tale de influenta. Acum poti spune, si cere, clar ce-ti doresti. Fii atent la ce vrei sa manifesti in lumea materiala, pentru ca s-ar putea sa nu fii de acord cu pretul ce trebuie platit.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.