Oracolscop Astrocafe.ro pentru săptămâna 04 – 10 septembrie 2017, vezi ce spun cărţile de oracol

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map"- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

04 sept. 2017, 20:40
Oracolscop Astrocafe.ro pentru săptămâna 04 – 10 septembrie 2017, vezi ce spun cărţile de oracol

Iata mesajele pentru saptamana 04 – 10 septembrie 2017:

Berbec – Slow and Steady

Dupa haosul din ultima vreme, acum se impune o schimbare de ritm. Mai mult calm, mai putina graba si mai multa centrare in inima. Evita sa iti faci griji, caci nimic nu te va tine departe de telurile tale. In schimb, iti va fi oferita o oaza de pace in care sa-ti recapeti fortele. De asemenea, poti alege sa imparti cu altcineva o parte din activitatile care nu sufera amanare, pentru a nu lasa nimic din exterior sa-ti perturbe linistea. Prietenii iti sunt aproape, asa ca tot ce ai de facut acum este sa iti savurezi viata in tihna.

Taur – Details, Details

Desi perfectionismul tau este de obicei un punct forte, acum pare ca ai tendinta sa exagerezi, ceea ce te poate indeparta de la scopul dorit. De la a vrea ca lucrurile sa iasa bine, pana la obsesie, nu e decat o aruncatura de bat. Acum este mai important sa accepti lucrurile exact asa cum sunt, fara a-ti dori sa le schimbi/corectezi si sa fii mai atent la ce se ascunde in spatele acestei nevoi ale tale. Doar relaxeaza-te, respira, pune intrebari si primeste raspunsurile potrivite in liniste.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.