Oracolscop Astrocafe.ro săptămâna 11-17 septembrie 2017. Vezi ce săptămâna vei avea conform cărţilor de oracol

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Wisdom of Hidden Realms"- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

11 sept. 2017, 20:48
Oracolscop Astrocafe.ro săptămâna 11-17 septembrie 2017. Vezi ce săptămâna vei avea conform cărţilor de oracol

Iata mesajele pentru saptamana 11 – 17 septembrie 2017 

Berbec – The Shadow Queen

Cum arata relatia pe care o ai cu tine insuti? Te accepti, te iubesti sau te autoevaluezi continuu? Prea multa autocritica, si infierarea asa ziselor defecte de caracter, duce la scaderea stimei de sine si a increderii in propria ta persoana. Tot ceea ce esti azi, nu este altceva decat un aspect al naturii tale, care a evoluat, ca raspuns la provocarile intalnite in viata. Daca te surprinzi ca iti ascunzi sentimentul de nesiguranta, sub masca arogantei si a superioritatii, ar fi de dorit sa te intorci la tine, in inima ta, si sa devii constient ca tu esti Sursa.

Taur – The High Lord of Gratitude and Service

Acum se creeaza contextul potrivit pentru o sondare profunda in adancul fiintei tale. Intrebarile pe care ai putea sa ti le adresezi sunt: ii ajuti pe ceilalti sau ai uitat? Esti concentrat mai mult pe atingerea telurilor si astfel te-ai izolat de cei dragi? Ambitiile tale sunt despre a deveni special, diferit de ceilalti, sau mai bun decat sunt ei? Acum provocarea este de a accepta un dar sub forma unei noi perceptii asupra bogatiei si ambitiei. Intr-un moment ca acesta, de liniste si abandon, poti descoperi cu adevarat esenta vietii tale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO