Oracolscop saptamanal Astrocafe.ro 16 – 21 ianuarie. Mesajele Osho Zen Tarot pentru toate zodiile

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Osho Zen Tarot”. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.

RomaniaTV.net
15 ian. 2018, 21:48
Oracolscop saptamanal Astrocafe.ro 16 – 21 ianuarie. Mesajele Osho Zen Tarot pentru toate zodiile

Mintea ta tot creeaza scenarii, incercand sa manipuleze situatiile si oamenii din jur pentru a obtine ce isi doreste. Priveste-te cu atentie si observa ce rol joci, caci continuand acest joc doar vei avea de pierdut. Adevaratul succes vine la tine prin ceea ce esti. Aminteste-ti sa fii recunoscator si pastreaza o atitudine de smerenie in fata darurilor pe care Universul ti le aduce. Intentiile tale clare, izvorate din inima, capata acum raspuns, iar tu culegi roadele lor. Viata isi revarsa binecuvantarile asupra ta, prin lucruri tangibile. Lasa deoparte orice iluzie legata de lipsuri.

Taur – Saltul
Taur - Saltul
Energia, puterea si forta te inconjoara in aceasta saptamana dandu-ti un imbold pentru a incepe ceva nou. Asuma-ti riscul si renunta la vechile structuri si limitari care te-au tinut pe loc si vei fi cu adevarat uimit de cata vitalitate iti aduce acest salt inainte. Un bun exercitiu, in aceasta perioada, este meditatia – te ajuta sa treci prin momentele de haos in mod echilibrat si cu luciditate. Stai centrat in momentul prezent, observa si lasa-te ghidat in a manifesta tot ce e mai bun pentru tine. Acum este timpul pentru detalii.
 
 
Gemeni – Coacerea
Gemeni - Coacerea
Un proiect, un vis, o intentie e gata sa se materializeze in aceasta saptamana, iar tu esti pregatit sa impartasesti cu lumea exterioara bogatia de care dispui. Acest lucru se poate produce in multe feluri – in munca, in relatia de cuplu, in viata de zi cu zi. Nu trebuie sa faci nici un efort si nici o pregatire speciala. Este pur si simplu momentul potrivit. Chiar daca ai impresia ca navighezi in ape involburate, nu ai nici in motiv de teama. Universul te ghideaza cu blandete catre ape linistite unde pacea, armonia si bucuria isi sunt tovarasi de drum.
 
Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro