Oracolscopul Astrocafe.ro: Mesajele Osho Zen Tarot pentru săptămâna 19-25 iunie

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Osho Zen Tarot". OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

19 iun. 2017, 20:09
Oracolscopul Astrocafe.ro: Mesajele Osho Zen Tarot pentru săptămâna 19-25 iunie

Iata mesajele pentru saptamana 19-25 iunie 2017 

Berbec – Prietenia

Primesti un indiciu clar ca acum esti pregatit pentru o prietenie adevarata, profunda, afectuoasa, fara a depinde de ceilalti sau a-i face pe cei din jur sa depinda de tine.  Este un moment oportun pentru a vindeca si transforma orice rani din trecut, legate de o persoana de sex masculin (tata, fost sot, prieten, frate, fiu), iar acest proces iti deschide calea catre a avea  relatii sanatoase si implinite, echilibrandu-ti in acelasi timp energia ta interioara masculina si feminina, yin – yang.

Taur – Succesul

Posedand o senzivitate destul de crescuta, e posibil sa incepi sa te simti mai slabit datorita negativitatii din temerilor altor oameni. Aceste energii toxice pot veni de asemenea din unele frici ale tale. Cere mai multa claritate, in special atunci cand te confrunti cu situatii in care competitia, violenta sau unele conflicte apar. Pentru a te tine la distanta de toate aceste vibratii negative, evita sa iei la modul personal conflictele si comportamentele suparatoare si ramai centrat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

http://sfatulparintilor.ro/horoscop-3/horoscop-saptamanal-3/oracolscopul-astrocafe-ro-mesajele-osho-zen-tarot-pentru-saptamana-19-25-iunie/