Oracolscopul Astrocafe.ro: Mesajele Osho Zen Tarot pentru săptămâna 24-30 aprilie 2017

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Osho Zen Tarot". OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

24 apr. 2017, 20:22
Oracolscopul Astrocafe.ro: Mesajele Osho Zen Tarot pentru săptămâna 24-30 aprilie 2017

Iata mesajele pentru saptamana 24-30 aprilie 2017

Berbec – Tacerea

Incepe o saptamana extrem de valoroasa, in care poti experimenta cu usurinta starea de liniste interioara, atingand o asemenea profunzime incat tacerea va deveni una cu universul insusi. Nu ai nimic de facut, nici o directie in care sa te indrepti. Cauta sa petreci timp cu acei oameni care vor rezona cu pacea ta, in bucurie. Simte si ai incredere in inima ta, caci Universul iti „bate te usa” incercand sa-ti faca viata mai usoara, plina de succes si bucurie. Accepta ghidarea divina si pur si simplu lasa-te sa plutesti pe valurile vietii.

Taur – Lasarea in voia curentului

Este momentul potrivit sa incepi sa inveti cum sa renunti la control, sa plutesti in apele vietii, lasand la o parte ambitia de a lupta impotriva curentului. Ai incredere ca totul se petrece exact asa cum trebuie si ca esti in siguranta. Elibereaza-te de mania acumulata din experientele si relatiile din trecut, si permite sa fii ghidat in procesul vindecarii – astfel vei primi pace in schimbul suferintei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO