Oracolscopul Astrocafe.ro. Mesajele Wisdom of Hidden Realms pentru perioada 6-12 martie 2017

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Wisdom of Hidden Realms" – Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

RomaniaTV.net
06 mart. 2017, 21:10
Oracolscopul Astrocafe.ro. Mesajele Wisdom of Hidden Realms pentru perioada 6-12 martie 2017

Iata mesajele pentru saptamana 6 – 12 martie 2017

Berbec – The Web Weaver

Activitatea prestata in ultima perioada incepe sa-si arate roadele, influentandu-i in mod pozitiv si pe cei din jurul tau. Gandurile, sentimentele, actiunile tale sunt parte importanta a creatiei, iar acest lucru iti aduce, in aceste zile, o puternica constientizare a puterii intentiilor tale si, nu in ultimul rand, a capacitatii tale depline de creator constient. Devii prezent la conexiunea invizibila ce exista intre toate evenimentele si la sincronicitatile care apar. Bucura-te de aceasta magie din viata ta si asuma-ti in totalitate rolul important pe care il detii.

Taur – The Arrow Master

Dobandesti pe zi ce trece mai multa claritate si acuratete in lansarea si manifestarea constienta a intentiilor. Astfel, e momentul oportun sa incepi sa alegi sa te concentrezi cu precadere asupra viselor, dorintelor tale si apoi sa le lansezi in Univers, fara a te agata de rezultat. Drumul catre indeplinirea lor si manifestarea acestora in realitate nu depind si nici nu pot fi controlate de tine. Lasa-le libere, stai conectat la Sursa Divina, iar la final vei fi surprins de ce vei obtine. Universul iti sta la dispozitie pentru a crea cu bucurie si usurinta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.