ORACOLUL a confirmat CRIZA MONDIALĂ. Care este semnul CĂDERII LUMII

De curând, în SUA a fost publicată o carte, Oracolul, scrisă de Martin Armstrong. Autorul cărții este unul dintre cei mai bogați oameni ai planetei. El a făcut avere, 1 trilion de dolari, prin crearea unui model informatic, bazat pe numărul pi.

02 aug. 2015, 07:18
ORACOLUL a confirmat CRIZA MONDIALĂ. Care este semnul CĂDERII LUMII

Devenind o personalitate în SUA, nu numai datorită averii uriașe, este un analist economic excepțional, a deranjat anumite cercuri de interese, scrie efemeride.ro.

FBI-ul i-a fabricat mai multe capete de acuzare, astfel încât, el a fost obligat să-și închidă o parte din companiile pe care le avea și să nu mai fie un rival pentru anumite zone de interese. Studiile sale s-au axat pe analiza ciclicității economiei mondiale. Conform lui Armstrong, anul 2015, începând cu 1 octombrie, va aduce schimbări dramatice în economia mondială.

Criza va începe în SUA, după care se va extinde și în Europa. El susține această ipoteză pe modelul matematic bazat pe numărul pi, care a demonstrat începutul unui declin sever al economiei mondiale. Această teribilă criză mondială nu va fi numai economică și financiară. Ne vom confrunta cu războaie civile, ample proteste, lege marțială.

Citeşte şi Papa Francisc a început al doilea TURNEU în America de Sud

Teoria lui Armstrong se bazează pe ciclicitate. Ne apropriem de finalul unui ciclu major, de 300 de ani. Ultimul ciclu s-a terminat cu războaie împotriva monarhiei, revoluții. Conform lui Armstrong, corupția la nivel mondial a atins cote maxime. El atrage atenția că, în această criză care va debuta în SUA, China este răspunzătoare, prin practicile comerciale pe care le practică.

SUA nu vor mai putea susține financiar costisitoarele proiecte militare. SUA vor deveni o a doua Grecie. Datoriile externe vor fi uriașe, iar pentru a face față acestei situații, autoritățile vor fi obligate să mărească taxele către populație. Același scenariu și pentru Europa. El consideră că euro este o monedă creată artificial și care nu poate rezolva problemele specifice din fiecare țară.

Recent, în SUA, cinci Wal-mart au fost închise, în același timp, pentru o perioadă de șase luni. Aceste magazine erau în state ca Florida, Texas, California, unde, curios, a început operațiunea Jade Helm, în care se efectuează operațiuni militare de tip lege marțială.

Operațiunea Jade Helm durează până în 15 septembrie și este de o amploare fără precedent. Vă readuc aminte că, una dintre profețiile care vizează anul 2015 se referă la vizita Papei la Washington, în septembrie, când lumea va înregistra o cădere.

Citeşte şi Papa Francisc a băut ceai din frunze de coca în avionul cu care a călătorit din Ecuador în Bolivia

În perioada 25-26 septembrie, Papa va vizita Casa Albă și va ține un discurs în fața Congresului american. În data de 13 septembrie, va avea loc o eclipsă parțială de soare. Este a zecea eclipsă parțială de soare a secolului al XXI-lea. Ea va putea fi observată de pe o parte importantă a planetei, dar, ciudat, acele zone nu sunt locuite.

Este un semn?

Între 2014 și 2015 au avut loc patru eclipse de Lună, fiecare separată prin perioade de lună plină, numite și lună de sânge sau roșie. Cele patru eclipse formează o tetradă, care se produce de patru ori, în 500 de ani, conform NASA.