Orange angajează oameni care au cel puţin studii medii. Unde şi pe ce posturi

Orange face angajări la Bucureşti, Cluj, Slatina, Sfântu Gheorghe, Timişoara, în această perioadă. RomaniaTV.net vă spune ce caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
11 aug. 2014, 05:53
Orange angajează oameni care au cel puţin studii medii. Unde şi pe ce posturi

Orange angajează pe postul de reprezentant de vânzări la Cluj-Napoca.

Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin studii medii, are minimum doi ani experienţă în vânzări sau într-un domeniu conex (relaţii cu clienţii sau merchandising), are cunoştinţe despre telefoane mobile, soluţii de conectare la serviciile de date mobile, are cunoştinţe avansate de limba engleză şi de Office.
Până pe 8 septembrie se primesc CV-uri pentru postul vacant la Orange. Detalii găsiţi aici.

Orange angajează reprezentanţi de vânzări şi la Slatina şi Sfântu Gheorghe.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai absolvit cel puţin liceul, ai minimum un an experienţă în vânzări, relaţii cu clienţii sau merchandising, ştii să operezi un PC şi vorbeşti fluent limba engleză.
30 august este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru postul vacant la Orange în Slatina şi Sfântu Gheorghe. Informaţii suplimentare, aici.

Orange angajează un inginer telecomunicaţii la Cluj.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai cel puţin doi ani experienţă relevantă în telecom, ai cunoştinţe funcţionale despre sisteme GSM/2G/3G, cunoştinţe despre reţele de transmisiuni PDH, SDH, optice şi IP, ai cunoştinţe avansate de limba engleză, ai gândire analitică, eşti atent la detalii şi eficient în condiţii de stres.
Până pe 7 septembrie se primesc candidaturi pentru locul de muncă vacant la Orange în Cluj. Amănunte, aici.

Orange angajează pe postul de customer care representative în Bucureşti, Timişoara şi Cluj.
Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă în acest domeniu, este absolvent de facultate, are excelente abilităţi de comunicare şi cunoştinţe medii de limba engleză, ştie să opereze un PC şi este orientat către rezolvarea problemelor.
Termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul vacant la Orange în Bucureşti este 4 septembrie, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat aici.

Până pe 31 august se primesc CV-uri pentru postul disponibil la Orange în Timişoara şi Cluj. Detalii, aici.