Orange face angajări. Caută oameni care au cel puţin studii medii

Printre posturile pentru care Orange face angajări în această perioadă se numără cele de shop sales assistant, reprezentant de vânzări, prepay sales representative, cash collection representative, proposition manager IT&C, expert legislaţia muncii. Iată aşteptările angajatorilor de la candidaţi pentru locurile de muncă disponibile la Orange în această perioadă. 

RomaniaTV.net
07 dec. 2016, 06:01
Orange face angajări. Caută oameni care au cel puţin studii medii

Oferta de muncă la Orange

Orange angajează pe postul de shop sales assistant.
Candidatul ideal pentru acest post are cel puţin studii medii, minimum şase luni experienţă în vânzări, relaţii clienţi, promoţii sau merchandising, cunoştinţe medii de engleză, ştie să lucreze la PC. E, de asemenea, orientat către clienţi şi rezultate, are abilităţi excelente de comunicare şi prezentare, e politicos.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.

Orange angajează pe postul de expert legislaţia muncii.

Candidatul potrivit pentru acest post e absolvent de Drept, vorbeşte fluent engleza, ştie să lucreze în MS Office, are experienţă în legislaţia muncii, gândire analitică, abilităţi de comunicare şi de gestionare a conflictelor.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Orange angajează pe postul de reprezentant de vânzări. Candidatul ideal pentru acest post e orientat către clienţi, e pasionat de tehnologii noi, are spirit de echipă.

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Orange angajează pe postul de prepay sales representative. Candidatul ideal pentru acest post are cel puţin şase luni experienţă în vânzări, e cel puţin absolvent de liceu, are permis de conducere, bune abilităţi de comunicare, e convingător. Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link. 

Orange angajează pe postul de cash collection representative. Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin studii medii, are experienţă de lucru cu banii, are cunoştinţe avansate de engleză şi ştie să lucreze la PC. Are, de asemenea, abilităţi de organizare şi planificare, iniţiativă, e orientat către clienţi şi rezultate.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Lista completă a locurilor de muncă vacante la Orange o puteţi consulta la acest link.

Orange angajează pe postul de proposition manager IT&C.
Candidatul ideal pentru acest post e orientat către clienţi, are abilităţi de planificare şi organizare, de influenţă, e creativ, are gândire strategică, e rezilient, vorbeşte fluent engleza, ştie să lucreze în MS Office. Lista completă a exigenţelor impuse de angajatori pentru acest post o găsiţi la acest link.