Oraşul în care oamenii au petrecut Revelionul în BEZNĂ

Revelion de coşmar pentru locuitorii din municipiul Carei. Oamenii au petrecut noaptea dintre ani în beznă, din cauza unei avarii majore la reţeaua de electricitate care a afectat jumătate din oraş. Unii dintre cei care au mers să petreacă în restaurante au fost daţi afară, înainte de miezul nopţii, după ce oraşul a rămas fără curent.

01 ian. 2015, 15:09
Oraşul în care oamenii au petrecut Revelionul în BEZNĂ

După ce cu o seară înainte a fost o pană de curent de o oră, în seara de Revelion a avut loc încă una, dar care a lăsat jumătate din orasul Carei toată noaptea în beznă.

Potrivit buletindecarei.ro,  după ce oamenii s-au plâns că, din cauza deselor întreruperi de curent şi a variaţiilor de tensiune, li s-au stricat centralele de apartament sau televizoarele, în seara de Revelion au rămas fără lumină şi încălzire .

Potrivit informaţiilor transmise de către reprezentanţii Electrica Satu Mare, în data de 30.12.2014 la orele 20.10 s-a produs o avarie în municipiul Carei la linia electrică subterană de 6 kv care alimentează zona Piaţa 1 Mai, consumatorii de energie electrică rămânând nealimentaţi până la orele 20.54, când toţi consumatorii afectaţi au fost realimentaţi.

În data de 31.12.2014 în municipiul Carei s-a produs o a doua avarie la orele 16.57 în linia electrică subterană de 6 kv care alimentează aproape jumătate din municipiul Carei, iar la orele 17.45 s-a reuşit realimentarea tuturor consumatorilor pe căi de rezervă.

La orele 20.12 s-a produs a treia avarie în linia electrică subterană de 6 kv ce alimenta aceeaşi zonă, rămânand consumatorii nealimentaţi.

În zona avariată se lucrează cu trei echipe pentru lichidarea avariei

Joi, 1 ianuarie 2015, la orele 14,00 erau încă nealimentaţi o mare parte din consumatorii municipiului Carei din cauza faptului că au fost identificate defecte multiple la linia electrică ce alimentează zona.

Potrivit estimărilor tehnice, o parte dintre consumatorii afectaţi urmau să aibă curent până la ora 15.00, iar o altă parte până la ora 17.00.