Orban, atac la Paul Stănescu, propus la Ministerul Dezvoltării: E chintesenţa baronului PSD

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat dur luni noile propuneri de miniştri făcute de PSD, spunând că Paul Stănescu este "chintesenţa baronului PSD şi are toate caracteristicile negative pe care le au vechilii, satrapii ridicaţi de PSD" şi că Flex Stroe este "omul de casă" al lui Nicuşor Constantinescu şi Radu Mazăre. Despre Marius Nica, Orban a spus că este "cărătorul de geantă" al Rovanei Plumb.

RomaniaTV.net
16 oct. 2017, 12:53
Orban, atac la Paul Stănescu, propus la Ministerul Dezvoltării: E chintesenţa baronului PSD

„Analizând aşa zisa remaniere făcută de coaliţia aflată la guvernare, PNL consideră că această remaniere este o frecţie la un picior de lemn, în care a fost schimbat Tanda cu Manda sau, mai plastic, dracu’ cu tac’su. În ceea ce priveşte Ministerul Dezvoltării, este o glumă proastă nominalizarea lui Paul Stănescu. Sevill Shhaideh era mic copil faţă de Paul Stănescu. Paul Stănescu în primul rând face parte din frăţia Tel Drum. Dacă ne uităm în ce judeţe are contracte Tel Drum, vedem că judeţul Olt este unul dintre judeţele în care Tel Drum câştigă contracte cu nemiluita. Stănescu este chintesenţa baronului PSD şi are toate caracteristicile negative pe care le au vechilii, satrapii ridicaţi de PSD. Are mentalitate de clan”, a declarat Ludovic Orban la finalul şedinţei Biroului Executiv al partidului, citat de news.ro.

„Domnul Stănescu este o copie a lui Liviu Dragnea şi, de fapt, îl reprezintă la acest minister pe Liviu Dragnea”, a mai adăugat el.

Preşedintele PNL a mai spus că liderul PSD Constanţa, Felix Stroe, nominalizat la Ministerul Transporturilor este „omul de casă” al lui Nicuşor Constantinescu şi Radu Mazăre, iar Marius Nica, nominalizat pentru Ministrul Fondurilor Europene, este „cărătorul de geantă” al Rovanei Plumb.

„Rovana Plumb şi-a pus din nou ministru, un ministru care nu s-a remarcat prin nimic bun cât a fost la ministerul respectiv, întrucât o mare parte din întârzierile în acreditarea autorităţilor de management i se datorează cărătorului de geantă al Rovanei Plumb. Este ca şi cum Rovana Plumb ar fi în continuare la minister, doar că ea conduce ministerul prin delegat”, a spus Orban.

Liderul PNL a spus că solicită în continuare remanierea ministrului ALDE pentru Relaţia cu Parlamentul, Viorel Ilie.

„Ministerul Educaţiei, văd că Liviu Pop este bine merci acolo îşi bate joc în continuare de învăţământul românesc. Văd că plagiatorul Bodog este în continuare în fruntea Ministerului Sănătăţii, numai zic de Carmen Dan şi de ceilalţi miniştrii. O mare dezamăgire am în privinţa domnului Tudose care a făcut pe fata mare la televizor, dar de fapt arată că nu este altceva decât premierul marionetă a lui Liviu Dragnea în continuare şi în ciuda încordării muşchilor se arată că nu este altceva decât un muşchi care este condus de creierul lui Dragnea”, a conchis Ludovic Orban.